Bildirim
anadolu lisesinde olup daha önce ort yükseltme sınawına grmş arklar içeri ltfn
Samsung Galaxy S25 Ultra, Yapay Zeka(AI) Telefon, 12GB RAM, 512GB Hafıza, Titanyum Siyah, Android Akıllı Telefon, 200MP Kamera, S Pen, Uzun Pil Ömrü (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DT6WQHHR
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Lise1den matetik sorumluluğum var 3 senedir veremedim gitti Ama bu sefer söz vercem -
ya hocalar kağıtları dağıtıp çıkıyorlar kopya hazırla git sınava işte mutlaka izin verirler başında sonunda ortasında veya bütün sınavda -
quote:
Orjinalden alıntı: Can !
ya hocalar kağıtları dağıtıp çıkıyorlar kopya hazırla git sınava işte mutlaka izin verirler başında sonunda ortasında veya bütün sınavda
bende anadolu lisesinde okuyorum.
başımızda 2 öğretmen bekledi.değil dışarı çıkmak dışarı bakmadılar bile.
sonuç 25 aldım.ama ortalamayla geçmiştim zaten... -
quote:
Orjinalden alıntı: @rd@
quote:
Orjinalden alıntı: Can !
ya hocalar kağıtları dağıtıp çıkıyorlar kopya hazırla git sınava işte mutlaka izin verirler başında sonunda ortasında veya bütün sınavda
bende anadolu lisesinde okuyorum.
başımızda 2 öğretmen bekledi.değil dışarı çıkmak dışarı bakmadılar bile.
sonuç 25 aldım.ama ortalamayla geçmiştim zaten...
Bizim arkadaşa yanında defter getirmediği için bağırmıştı hoca
Alan derslerinin hepsi güzeldi dandik bi dersten kalmıştı
-
ortalama yükseltme sınavları,sorumluluk sınavları vs. hepsine girmiştim :D
okul bitirme durumundaysan git sınava gir %90 yardımcı olurlar veya kopyaya falan göz yumarlar bi şekilde geçersin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X