Şimdi Ara

Anadolu Meslek Lisesi [ Soru ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar OKS ( LGS ) Sınavında 327.323 Puan yaptım . Puanımla birçok Anadolu Meslek Lisesi nin Bilgisayar ( Yazılım - Donanım - Grafik ve Tasarım ) bölümlerine girebiliyorum . Ben ilgim olan Grafik ve Tasarım'ı istiyorum ama ileride iş kolaylığı bakımından Yazılım ( Programlama ) Bir numara olarak gözüküyor . Ben bu konu hakkında sizden yardım istiyorum .

Ayrıca Eğitimcilere Bir sorum var ;

Anadolu Meslek Lisesi mezunu olanların üniversiteye girmesi zorlaşıyormuş bu doğru mu ?

Ayrıca yaptığım puanla listeden bazı Anadolu Liselerinede girebiliyorum fakat bu sene her 5 puan aralığına giren öğrenci sayısı fazla olduğu için puanlar artacakmış ( Kaynak Final Dersanesi ) bu doğru mu ? Ben kendimi garantiye almak için bir iki tane anadolu lisesi yazayım mı ?

Şimdiden Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fLex -- 24 Temmuz 2005, 19:39:33 >

• puanların aşırı düzeyde artacağı doğru ama sen hangi ildesin ki?
  • Kardeş meslek lisesi okuma ister anadolu olsun ister teknik isterse endüstri.Benim canım çok yandı.
  • Selamlar güsel kardeşim

şimdii senin gbi düşünüpte hayata 3-0 yenik başlayan birisi olarak şukadrını söliyim...
    1.) lgs ye girdim adam gbi biyer tutturamadım. ondan sorada gittim sevdiim iş diye bi anadolu meslek lisesine girdim.
    2.) sabahtan akşaa kadar amelelik yapıyoruz
    3.) adam akıllı bişey öğrenmiyoruz
    4.) ünv. mühendislik bölümlrine puan alamıyoruz g..t gbi ortada kalıyoruz
    5.) aklında "2 seneliğe sınav sız giriş var oh ne ala" gbi bi düşünce varsa onu bkere aklından çıkar o 2 senelik ünv deil sonuçta yüksekokul. Ve bi b...ka yaramıyo.
    6.) bak sana abi tavsiyesi girme eğer mezun olduktan sonra bu bilişim sektörlüğünün ameleliğini yapmak istemiyosan.
    7.) düz liseye gir. adam akıllı 3 sene oku ondan sorada adam akıllı çalış bi 4 senelik mühendislik oku. artık babanın parası varsa paralı oku. yani bişekilde 4 senelik okumaya bak.
    dediklerimin hepsini yap sonra bidaha konuşuruz

(eğer girersen meslek lisesine okan992 demiişti aklımı s......m dersin haberin ola)

• Bak kardeşim. Eğer ileride üniversite okumak gibi bir niyetin varsa sakın ama sakın meslek lisesine girme. Meslek lisesinden mezun olduğunda üniversite sınavıyla ancak mesleğinle ilgili öğretmenlik programlarına girebiliyorsun. Mühendis olamıyorsun. İstediğin meslek içinde üniversite okuman şart.
  • bu arada sınavda aldıın puanla anadolu meslek lisesi olayı falan hikaye...
    gidiypsun okula diploma notuna bakıyolar bide okula yapıcaan bağışa
    yani herkez girer mesleğe
    herkes kendi şansını kendisi yaratır.
    şansını kaybetme. girme mesleğe SAKIIIIIN
  • Kafam karıştı
  • kafan karışmasın
    sadece şunu bil
    mesleğe gitmeeeeee bukadar kardeşim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: okan992

kafan karışmasın
    sadece şunu bil
    mesleğe gitmeeeeee bukadar kardeşim...

e ne okuyacam
  • kardeş girebliosan anadolu düze
    giremiyosan normal düze
    meslek tercihini lisede diil ünv. de yap...
  • quote:

kardeş girebliosan anadolu düze
    giremiyosan normal düze
    meslek tercihini lisede diil ünv. de yap...

Peki Ben Şimdi Anadolu Meslek Lisesi okursam Üniversite Okuyamıyomuyum Yani ?

Kafam karıştı off

Bu kadar kısa sürede iki mesaj atamazsınız.

Geri git ? : : Pencereyi kapa ?

• kardeş okursun ama arkadaşların dediği gbi mühendislik okuyamassın

mühendislik okuyabilmen için(ki bende şuan aynı durumdayım)
    sınavda bütün soruları yapıp
    30 soruda kendin yazıp cevaplaman falan lasım
  • quote:

kardeş okursun ama arkadaşların dediği gbi mühendislik okuyamassın

mühendislik okuyabilmen için(ki bende şuan aynı durumdayım)
    sınavda bütün soruları yapıp
    30 soruda kendin yazıp cevaplaman falan lasım

• Meslek lisesi okursan mühendis olamazsın. Bende meslek lisesi mezunuyum. Şu anda sadece öğretmenlik seçebiliyoruz. Bu yüzden bende bu sene Marmara Otomotiv Öğretmenliği bölümüne girecem. Benden sana bir abi tavsiyesi sakın meslek lisesine girme.
  • arkadaş mesleklisesi yada tenik liseyi sil kafandan. puanın tutarsa git anadolu lisesine, olmassa süperlise oda olmassa düz liseye git. şu anda bir arkadaşın kardeşi meslek lisesi mezunu ve aynen yukarıdakı arkadaşların bahsettiği durumda. ve hakikaten çok zor bi durum , elin kolun bağlı bakıyosun sadece. son olarak söyleyeceğim şey meslek lisesi yada teknik liseye GİTMEEEE...
  • Üniversite öğrencisi olmak istiyorsan meslek lisesi seçme. Bir çok arkadaşım çok başarılı olmasına rağmen meslek lisesi olduğu için doğru dürüst bir yere gidemedi. Anadolu lisesi bitirmemiş olsam okumazdım heralde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.