Şimdi Ara

ANADOLU OTOYOLU ANA KONU(Yol durumu ,radar,yeme içme,vs...) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
6
Favori
15.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benim geçişime 1 hafta olacak ses yok. ceza gelirse burdan yazarım.gerçi gece 1 olduğu için geleceğini sanmıyorum
  • Cumartesi günü otoyolu kullanacağım ancak babam yaşlı ve direksiyonda hemen uykusu geliyor (birçok kez ciddi kazalar atlattık). Mecburiyeten de babamla gitmek durumundayım başka kimse yok çevrede müsait bu yüzden babamın uykusu gelince arabayı benim almam lazım. Benimde şu anlık ehliyet yok 1 ay içerisinde alacağım. Tek direksiyon sınavım kaldı. Normal radar sorun değil çevirme oluyor mu bu otoyolda ? Olursa nerelerde olur ? Birçok kez geçtim ama çevirme hiç yoktu yinede risk almak istemiyorum. Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Irregular Truths kullanıcısına yanıt
    Polis arabasının otobanda çevirdiğine rastlamadım ama otoban giriş çıkışları sakattır. Babanız kaç yaşında acaba ?

• Öncelikle cevap için teşekkür ederim. Babam 60 yaşında yakın zamanda 61 olacak. Kendisinin uykusu olmasa bile direksiyon başında tuhaf şekilde dalıyor sebebini anlayamadık. Her yolculuğumuzda 45 dk'da bir en az 20 dk mola veriyoruz, epey geciktiriyor bu da bizi. Bana arabayı vermeyi düşünüyor ama çevirme olursa diye güvenemiyor bir türlü bende sizlerden fikir almak istedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Irregular Truths

Cumartesi günü otoyolu kullanacağım ancak babam yaşlı ve direksiyonda hemen uykusu geliyor (birçok kez ciddi kazalar atlattık). Mecburiyeten de babamla gitmek durumundayım başka kimse yok çevrede müsait bu yüzden babamın uykusu gelince arabayı benim almam lazım. Benimde şu anlık ehliyet yok 1 ay içerisinde alacağım. Tek direksiyon sınavım kaldı. Normal radar sorun değil çevirme oluyor mu bu otoyolda ? Olursa nerelerde olur ? Birçok kez geçtim ama çevirme hiç yoktu yinede risk almak istemiyorum. Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim lütfen

otobanda çevirme olmaz,ama akıncı gişeleri çıkar çıkmaz ve istanbul girişinde banko hem asayiş hem trafik çevirmesi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: guvenxoca

quote:

Orijinalden alıntı: Irregular Truths

Cumartesi günü otoyolu kullanacağım ancak babam yaşlı ve direksiyonda hemen uykusu geliyor (birçok kez ciddi kazalar atlattık). Mecburiyeten de babamla gitmek durumundayım başka kimse yok çevrede müsait bu yüzden babamın uykusu gelince arabayı benim almam lazım. Benimde şu anlık ehliyet yok 1 ay içerisinde alacağım. Tek direksiyon sınavım kaldı. Normal radar sorun değil çevirme oluyor mu bu otoyolda ? Olursa nerelerde olur ? Birçok kez geçtim ama çevirme hiç yoktu yinede risk almak istemiyorum. Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim lütfen

otobanda çevirme olmaz,ama akıncı gişeleri çıkar çıkmaz ve istanbul girişinde banko hem asayiş hem trafik çevirmesi var

Hocam ne çevirme vardı ne de bir radar ancak yol akıcı trafikti. hiçbir sıkıntı da olmadı şükür

• Tünelde çoğunluk 70'le gidiyor,bazıları soldan 100-150 kaptırıyor.
    Videoyu bayramın ikinci günü çekmiştim,youtube görüntü kalitesini düşürmüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phantom II -- 4 Ekim 2016; 16:24:20 >
  • dostlar şu bolu dağı tünelinde hız kaç olmalı? bir kısım son sürat geçiyor bir kısım yavaş gidiyor. peki hızlı gidenler ceza yiyor mu yavaş gidenler boşa mı yavaş gidiyor
  • valla ben biraz önce 70 ile girdim 90 ile çıktım...

genelde 80-90 bandında gidiyorum,150 kere filan geçtim heralde,daha tünelden ceza gelmedi
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.