Şimdi Ara

Anadolu Takımı Tutmak (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
211
Cevap
3
Favori
9.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rizeliyim, Rizesporluyum.. Aynı zamanda GS'lıyım. Bir daha ki sene hem GS hem Rize fırtına gibi olacak ligde inşAllah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Su Torbası

quote:

Orijinalden alıntı: neyeney11

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: neyeney11

quote:

Bende sehrimin takimini tutmak istiyorum ama insanlar sogutuyor gecen tribunde full apaci doluydu tiksindim resmen bide konyaspor formasiyla sokakta dolasanlara apaci gozuyle bakiyorlar bu yuzden soguyorum

kardeş senin memleket neresi?

cezam bitti yeni yanıt veriyorum kusra bakma Konya'da doğdum ve yaşıyorum.

kardeş konyaya çok gittim ama maçına fln hiç gitmedim de konya taraftarı gerçekten apaçi ergen fln mı?

maalesef Arada düzgün kesim var ama geneli öyle halk da cahil

senin yerinde ben olsam bende tutmam bence doğru yoldasın

• 4ever Elazığspor <3

• İsteyen istedigi takimi tutar kimse kimsenin futbol gibi guzel bi hobisine karisamaz .. ister buyuk oldugu icin kupasi icin tutar isterse sevdigi icin tutar .

Millet takim tutarken sizin sacma sıg dusuncelerinize gore mi sececek .

Adamin memleketi 3 .ligde izlese futbol zevki sifir tutmak zorundami

• bu kafada olan biri balkes tribününe gelmemeli zaten. bende küçükken beşiktaşı tutuyordum ama tam bir balkes fanatiğiyim, odamda atkı forma kaşkol kırmızı-beyaz adına ne varsa mevcut, balıkesirspor hakkında bir tane olay/haber kaçırmam. balıkesir dışında okumama rağmen ara tatilde bir hafta önceden gelip ve bir hafta geç gidip maç kaçırmadım mesela. daha bir çok şey. biz bu şehri tribünden sevdik!
  • Brockman kullanıcısına yanıt
    isteyen istediği takımı tutar, o konuda herkes hemfikirdir. Ammavelakin "memleketimin takımı kaçıncı ligde yav, anadolu klüpleri gelişmiyor yav" diyenler, memleket takımını tutsa ve ürünlerini alsa o takımlar 3 büyükler değerinde gelişmeye ve büyümeye doğru yol alır. bir şeyler ortaya koyacaksın ki memleket takımı adına, oda sana bir şeyler verecek.

kendi takımım adına örnek verirsem; balıkesirspor amatörlerden 1.lige kadar geldi ve inşallah süper lige çıkacak, yeni çıktığı ligde taraftarı ve memleket takımı tutanların ve destekleyenlerin sayesinde, ürünlerin alınması sayesinde, diğer takımlarında bu takıma sempati beslemesi sayesinde -bu memleket takımı algısını yarattığı için- süper ligin kapısına kadar geldi ve belki buna cevap verdiğinde süper lige çıkmış olacak inşallah. İnşallah demek istediğimi net bir şekilde ifade edebilmişimdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ivenrec

isteyen istediği takımı tutar, o konuda herkes hemfikirdir. Ammavelakin "memleketimin takımı kaçıncı ligde yav, anadolu klüpleri gelişmiyor yav" diyenler, memleket takımını tutsa ve ürünlerini alsa o takımlar 3 büyükler değerinde gelişmeye ve büyümeye doğru yol alır. bir şeyler ortaya koyacaksın ki memleket takımı adına, oda sana bir şeyler verecek.

kendi takımım adına örnek verirsem; balıkesirspor amatörlerden 1.lige kadar geldi ve inşallah süper lige çıkacak, yeni çıktığı ligde taraftarı ve memleket takımı tutanların ve destekleyenlerin sayesinde, ürünlerin alınması sayesinde, diğer takımlarında bu takıma sempati beslemesi sayesinde -bu memleket takımı algısını yarattığı için- süper ligin kapısına kadar geldi ve belki buna cevap verdiğinde süper lige çıkmış olacak inşallah. İnşallah demek istediğimi net bir şekilde ifade edebilmişimdir.

Türkiye futbol değil güç seviliyor hocam kimsenin işine gelmez o.Sonra adam kendini avutuyo yok bilmem armasına aşık oldum geçin bu işleri bugün gs bjk fb o beğenmediğiniz memleketinizin takımının yerinde olsa onlarıda tutmayıp gene en iyileri tutucaktınız hiç kimse kendini kandırmasın.

• Nereliyse değil, gönlü neredeyse o takımı tutar..
  • Bugün Edirnespor 3. lige çıkarsa GS yi bırakırım direk. Olin Edirne çıkınca da böyle demiştim bıraktım. Tabii Avrupa' da her zaman GS yi desteklerim.

• Kupa kazanan takımı tutmak kolaydır. KOLAYSA 2 sezonda mahalli ligine dusen şehrinin takımını tut

• Takım gönül işidir. İstersen İstanbullu olup, git Vanspor'u tut. İstersen git benim gibi Roma'yı tut. Kim karışır. İngilizler doğduğu kasabanın takımını tutuyor diye, bu olguyu gelipte "İşte futbol kültürü" diye başkalarına dayayamazsınız. Benim göbeğim İngilizlere bağlı değil. Ki doğduğu yer hariç, başka İngiliz takımlarını tutan, ya da kendi ülkesi dışından da takım tutan İngiliz veyahut başka ülkelerden kişiler de mevcuttur. Aksine başka ülkeler de; millet kendi şehri haricinde, veyahut kendi ülkesi dışında bir takım tuttuğunu söylediği zaman, yadırganmaz Türkiye'deki gibi. Garip gözle bakılmaz. Biz de 1000 tane soru sorulur. GBT'ni çıkarırlar ayak üstü.

Kısacası; İsteyen istediği takıma gönül verir. Doğduğu ve yaşadığı yer buna engel değil. Neticede doğarken hiç birimize "Nerede doğmak istersin?" diye seçim şansı verilmedi. Hayatımı rastgele olan bir şeyin üzerine kurmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Takım gönül işidir. İstersen İstanbullu olup, git Vanspor'u tut. İstersen git benim gibi Roma'yı tut. Kim karışır. İngilizler doğduğu kasabanın takımını tutuyor diye, bu olguyu gelipte "İşte futbol kültürü" diye başkalarına dayayamazsınız. Benim göbeğim İngilizlere bağlı değil. Ki doğduğu yer hariç, başka İngiliz takımlarını tutan, ya da kendi ülkesi dışından da takım tutan İngiliz veyahut başka ülkelerden kişiler de mevcuttur. Aksine başka ülkeler de; millet kendi şehri haricinde, veyahut kendi ülkesi dışında bir takım tuttuğunu söylediği zaman, yadırganmaz Türkiye'deki gibi. Garip gözle bakılmaz. Biz de 1000 tane soru sorulur. GBT'ni çıkarırlar ayak üstü.

Kısacası; İsteyen istediği takıma gönül verir. Doğduğu ve yaşadığı yer buna engel değil. Neticede doğarken hiç birimize "Nerede doğmak istersin?" diye seçim şansı verilmedi. Hayatımı rastgele olan bir şeyin üzerine kurmam.

''Kısacası; İsteyen istediği takıma gönül verir. Doğduğu ve yaşadığı yer buna engel değil. Neticede doğarken hiç birimize "Nerede doğmak istersin?" diye seçim şansı verilmedi. Hayatımı rastgele olan bir şeyin üzerine kurmam.''

Bunu yazmaya gelmiştim, gidiyorum.

• Bu işi savunan arkadaşlar cidden çok komik şeyler yazmış. Umarım bir gün bu komikliğin farkına varırlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elasmosaurus

Bu işi savunan arkadaşlar cidden çok komik şeyler yazmış. Umarım bir gün bu komikliğin farkına varırlar

Hiç de komik durumda değiliz. Rahatız merak etme. Evet aramızda dağlar kadar fark var.
  • kendi memleketinin takımını tutanlar tamam siz de haklısnız ama biz de haklıyız. ben inönüye daha hiç gitmedim hatta istanbula hiç gitmedim ama kardeşimle bjk liyiz. ben takımımın özetlerini izlerim arkadaşlarımla konuşurum tartışırım yani taraftarlığımı tribünden yapamam ama bu gönül verdiğim takımı tutmama engel değil ve kimse engel olamaz. adamlar reali barçayı fln tutuyo. bilader size ne isteyen istediği takımı tutar. sen kimseyi sen kayserilisin kayserisporu tutacaksın fln diyemez. adam çok güzel yazmış gönül işi diye haklı. spartakus sen karşıyalısın karşıyakayı tutarsın hatta belki tribün lideri flnn sndr ama ben bjk nin maçına gidemedeim. ikimzde taraftarız ikimizinde sevdiği klüp var. ama 3 büyükler türkiye futbolunun gelişmesinin önüne geçmiştir buna hayır diyemem ama seviyoruz işte napalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: qpters77

kendi memleketinin takımını tutanlar tamam siz de haklısnız ama biz de haklıyız. ben inönüye daha hiç gitmedim hatta istanbula hiç gitmedim ama kardeşimle bjk liyiz. ben takımımın özetlerini izlerim arkadaşlarımla konuşurum tartışırım yani taraftarlığımı tribünden yapamam ama bu gönül verdiğim takımı tutmama engel değil ve kimse engel olamaz. adamlar reali barçayı fln tutuyo. bilader size ne isteyen istediği takımı tutar. sen kimseyi sen kayserilisin kayserisporu tutacaksın fln diyemez. adam çok güzel yazmış gönül işi diye haklı. spartakus sen karşıyalısın karşıyakayı tutarsın hatta belki tribün lideri flnn sndr ama ben bjk nin maçına gidemedeim. ikimzde taraftarız ikimizinde sevdiği klüp var. ama 3 büyükler türkiye futbolunun gelişmesinin önüne geçmiştir buna hayır diyemem ama seviyoruz işte napalım

Çelişkili duygular içerisindesiniz. Türkiye'deki spor düzenini dolaylı yönden eleştiriyorsunuz ama çocukluktan beri tuttuğunuzu elinizden bırakamıyorsunuz. Beni eleştiriyorsunuz ama hak da veriyorsunuz. Şunu söyleyeyim yıllar önce "3 büyük" takım empoze edilmese idi medyasıyla veya başka şeyler yoluyla biz bugün bunları tartışmıyor olacaktık. Bakın dünya'da insanlar her şehir takımının rahatlıkla taraftarı oldukları için 1. liglerde şampiyonluklar belli takımların tekelinde değil. Türkiye'de bu tam tersi. Örnek verecek olursak Fransa'da 19 takım, İtalya'da 16 takım, Almanya'da 29 takım, İngiltere'de 23 takım, İspanya'da 9 takım , Hollanda'da 8 takım şampiyonluklar yaşamış. Türkiye'de 5 takım olmasına rağmen 3 takımın tekelinde bir ligin ne kadar şaibeli bir lig olduğu net ortaya çıkar. Şunu da ekleyeyim takım taraftarlığı şampiyonluğa endeksli olmamalıdır. Taraftarlık, dediğin gibi gönül işidir. Ömrünü verdiğin bir aşktır hatta. Saygılar!

• quote:

Orijinalden alıntı: spartakus35.5

quote:

kendi memleketinin takımını tutanlar tamam siz de haklısnız ama biz de haklıyız. ben inönüye daha hiç gitmedim hatta istanbula hiç gitmedim ama kardeşimle bjk liyiz. ben takımımın özetlerini izlerim arkadaşlarımla konuşurum tartışırım yani taraftarlığımı tribünden yapamam ama bu gönül verdiğim takımı tutmama engel değil ve kimse engel olamaz. adamlar reali barçayı fln tutuyo. bilader size ne isteyen istediği takımı tutar. sen kimseyi sen kayserilisin kayserisporu tutacaksın fln diyemez. adam çok güzel yazmış gönül işi diye haklı. spartakus sen karşıyalısın karşıyakayı tutarsın hatta belki tribün lideri flnn sndr ama ben bjk nin maçına gidemedeim. ikimzde taraftarız ikimizinde sevdiği klüp var. ama 3 büyükler türkiye futbolunun gelişmesinin önüne geçmiştir buna hayır diyemem ama seviyoruz işte napalım

Çelişkili duygular içerisindesiniz. Türkiye'deki spor düzenini dolaylı yönden eleştiriyorsunuz ama çocukluktan beri tuttuğunuzu elinizden bırakamıyorsunuz. Beni eleştiriyorsunuz ama hak da veriyorsunuz. Şunu söyleyeyim yıllar önce "3 büyük" takım empoze edilmese idi medyasıyla veya başka şeyler yoluyla biz bugün bunları tartışmıyor olacaktık. Bakın dünya'da insanlar her şehir takımının rahatlıkla taraftarı oldukları için 1. liglerde şampiyonluklar belli takımların tekelinde değil. Türkiye'de bu tam tersi. Örnek verecek olursak Fransa'da 19 takım, İtalya'da 16 takım, Almanya'da 29 takım, İngiltere'de 23 takım, İspanya'da 9 takım , Hollanda'da 8 takım şampiyonluklar yaşamış. Türkiye'de 5 takım olmasına rağmen 3 takımın tekelinde bir ligin ne kadar şaibeli bir lig olduğu net ortaya çıkar. Şunu da ekleyeyim takım taraftarlığı şampiyonluğa endeksli olmamalıdır. Taraftarlık, dediğin gibi gönül işidir. Ömrünü verdiğin bir aşktır hatta. Saygılar!

gerçekten haklısın :D mesajlarından dolayı yaşını 26-30 arası düşünüyorum ve bu yüzden benden daha çok bilgilisindir eğer tahminim doğruysa senin yarın kadar bişeyim :D (yşm 15) benm babamda istanbul takımlarını sevmez ki çok haklısınız ben de pek sevmiyorum aklım bazen anadolu atkımı mı tutsam diye düşünüyorum. ama ben aksarayda yaşıyorum (68 il aksaray, herkes istanbl aksaray sanıyo nedense) 9 yıldır burdayız. denizli aydın kuş adası balıkesir muğla karşıyaka bu illere tatile gideriz akrabalar fln var. spartakus abi :D bana bu şehirlerden bu takımı destekle de bi kaç tane mantıklı sebep göster. bu illeri gerçekten çok seviyorum. hatta bi karşıyakalı bi ts li ks li arkadaşlarım var. ksk li arkadaşım ksk yi tutmam gerektiğini söylüyo :D oda bu aylarda tutmaya başladı saten :D adam 1 2 ayda fanatik ksk li oldu. ben istanbul takımı tutup 2. olarak anadolu takımı desteklemeyi daha iyi görüyorum

• quote:

quote:

quote:

gerçekten haklısın :D mesajlarından dolayı yaşını 26-30 arası düşünüyorum ve bu yüzden benden daha çok bilgilisindir eğer tahminim doğruysa senin yarın kadar bişeyim :D (yşm 15) benm babamda istanbul takımlarını sevmez ki çok haklısınız ben de pek sevmiyorum aklım bazen anadolu atkımı mı tutsam diye düşünüyorum. ama ben aksarayda yaşıyorum (68 il aksaray, herkes istanbl aksaray sanıyo nedense) 9 yıldır burdayız. denizli aydın kuş adası balıkesir muğla karşıyaka bu illere tatile gideriz akrabalar fln var. spartakus abi :D bana bu şehirlerden bu takımı destekle de bi kaç tane mantıklı sebep göster. bu illeri gerçekten çok seviyorum. hatta bi karşıyakalı bi ts li ks li arkadaşlarım var. ksk li arkadaşım ksk yi tutmam gerektiğini söylüyo :D oda bu aylarda tutmaya başladı saten :D adam 1 2 ayda fanatik ksk li oldu. ben istanbul takımı tutup 2. olarak anadolu takımı desteklemeyi daha iyi görüyorum

Memlektinin takımını tutmanı tavsiye ederim.

• herkes doğup büyüdüğü semti şehri tutmalı.

Bakınız:Doğma büyüme Kadıköy ve Fenerbahçe
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conqueror.

quote:

quote:

quote:

Memlektinin takımını tutmanı tavsiye ederim.

Memleketim amatörde yazdiim yerler anne tarafı.sence napayim denizliyi ayri seviyorum annem oradan bi lise kazanmami çok istiyordu ama nasip edilmiş

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.