Şimdi Ara

Anadolu Takımı Tutmak (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
211
Cevap
3
Favori
9.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fanatik Kocaelispor'luyum ve küçüklüğümden beri başka takım tutmadım. 2. takımım Antalyaspordur.
  • En sevdigim takim hangisiyse onu tutarim. Sehrimin takimi olunca ne ayricaligi oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İSTANBULluyum bjk gs fb Kasımpaşa ibb liyim

• Balıkesirliyim ama Fenerbahçe'yi tutuyorum.Yeri geldiğinde 4 senede 3 kere şampiyonluk yapıp havalara uçurtan,yeri geldiğinde o 4 senenin 3. senesinde son hafta şampiyonluğu verip kanser eden Fenerbahçeyi.Balıkesir süper lig'e çıksa (ki büyük ihtimal çıkacak) alırım formamı Fenerbahçe tribününe giderim.Fenerbahçe benim hayatımın bir parçası oldu artık.
  • bu mantiğa göre istanbulluların istanbulsporu tutması gerek Sarı-siyah istanbulspor oley
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

Green street holigans diyen çıkmadıysà ben söyleyeyim

dün 1 ve 2 sini şimdi 3 izledim 4.sünü dört gözle merak ediyorum ve artık gönlümde tek renk takım WestHamUnited <3 1895
  • Tribün kültürüyle de alakası var aslinda biraz. Tribün sevgisi olan adam kaldirdigi kupaya, kazandığı maça bakmadan takım destekler. her hafta gider, haftada 2 saatlik tribün tozunu yutar, eglencesini yasar gelir. masa başında oturan, hep tvden, ozetten maç takip eden adam da gs, fener, bjk destekler, 10 sene, belki de ömür boyu stad havası solumadan takım tutar. istanbulda yasayipta stada gidenler istisna tabi dedigimden hemen atlamayın.

mesela konyada biletler uc büyükler hariç uc lira beş lira. ben bu sene hic maça gittim mi, gittim ama tek bi maca, daha da gitmedim çünkü stad cok cok kötü. yeni stad yapılınca ins seneye kombinemi alır her maça gitmeye çalışırım. gs taraftarligimin yanina su anlık yaşadığım şehir olan konyanin taraftarligini da sokusturur mutlu mesut yasar giderim.

seneye ins hleb kalır da canlı canlı izleme keyfi yaşarız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Bursa'da doğdum ama Fenerbahçe'liyim.Senin dediğine katılıyorum ama takım tutmak küçüklükten geldiği için böyle şeylerin farkında değildim sonradanda takım değiştirmek bana göre olmadığı için Fenerbahçeliliğimi sürdürüyorum ve mutluyum :) Bana çok mantıksız geliyo takım değiştirmek,küçükken Bursa-FB maçlarında FB gol atınca sevinirken gidip benim hayatımda ne değiştide Bursaspor'u destekliyeyim diye düşünüyorum..
  • Kkratossa katılmıyorum bursaspor avrupa liginde maç oynadı

• Kayseriliyim Erciyessporluyum

• quote:

Orijinalden alıntı: Su Torbası

Bende sehrimin takimini tutmak istiyorum ama insanlar sogutuyor gecen tribunde full apaci doluydu tiksindim resmen bide konyaspor formasiyla sokakta dolasanlara apaci gozuyle bakiyorlar bu yuzden soguyorum

kardeş senin memleket neresi?
  • Katiliyorum, herkes kendi sehrinin takimini tutsun. Ben Istanbulluyum, Istanbul takimi tutuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: GölgePax

İnsan nereliyse o takımı tutar beyler. Gidip de İstanbul takımı tutmaz. Elazığlıyım. Elazığspor'um Forever. Ya Sizler?

helal gakkoş... ben de SİVASLIYIM ve SİVASSPORLUYUM...
  • anadolu takimi da tutulmuyor ki arkadas ne bi amaci var ne birsey. öyle ligde amacsiz oynuyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sakin ol Sampuan

anadolu takimi da tutulmuyor ki arkadas ne bi amaci var ne birsey. öyle ligde amacsiz oynuyorlar.

anadolu takiminj tutan Adam zaten kupa kazanmak icin takim tutsa gider Fb bjk gs tutar.

• quote:

Orijinalden alıntı: neyeney11

quote:

Bende sehrimin takimini tutmak istiyorum ama insanlar sogutuyor gecen tribunde full apaci doluydu tiksindim resmen bide konyaspor formasiyla sokakta dolasanlara apaci gozuyle bakiyorlar bu yuzden soguyorum

cezam bitti yeni yanıt veriyorum kusra bakma Konya'da doğdum ve yaşıyorum.
  • İngiltere ile Türkiye yi bir mi tutuyorsunuz? Bir taraf futbolun beşiği bir taraf futbolun rezilliği.
  • artvinliyim ama BAL da bile takımımız yok elimden geldiğince amatör maçlarına da gidiyorum ama ne yapayım Galatasaraylıyım
  • quote:

quote:

quote:

kardeş konyaya çok gittim ama maçına fln hiç gitmedim de konya taraftarı gerçekten apaçi ergen fln mı?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

kardeş konyaya çok gittim ama maçına fln hiç gitmedim de konya taraftarı gerçekten apaçi ergen fln mı?

maalesef Arada düzgün kesim var ama geneli öyle halk da cahil

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.