Şimdi Ara

Anadolu Takımı Tutmak (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
3
Favori
9.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tabi tabi öyledir... takım tutmayıp tarafsız takılanlar neden var? ben şahsen BEŞİKTAŞ + KSK armasında Türk bayrağı olan 16 takımdan 2'sini destekliyorum...
  • biz şampiyon takımı tutmadık,
    tuttuğumuz takımı şampiyon yaptık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avon Barksdale

quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

Galatasaray yerine Kayserispor'u tutup da sinir krizi mi geçirecektim? Asıl ben anadolu takımını tutanları anlayamıyorum.Ortada bir heyecan yok,başarı yok,avrupada maç yok ve buna rağmen o takıma gönülden bağlısınız.Allah korumuş da öyle bir hataya düşmemişim.

bende galatsarayı tutanları anlayamıyorum.Burak, hakan balta gibi gereksizler varken neden barcelonayı tutmazsın ki?

Barcelona benim ülkemin takımı mı? Laf söylerken biraz mantıklı söyle.
  • Daha önce bu konuda çok kişiyle tartıştım.. Hayatında hiç o takımın maçına gitmeyen insanların (istanbulda doğup büyümüş insanları ayrı tutuyorum.) gidipte fb, bjk, gs tutmasını anlamıyorum. ingiltere 2.ligde bile tribünler full doluyken türkiyede anadolu takımları kan ağlıyor. ondan sonra neden avrupaya gitmiyormuş? sen o takımın maçlarına gidip takımına para kazandırıyormusun ki başarı bekliyorsun? İyiki Balıkesirsporluyum. Dolu tribünlere oynuyoruz 1.ligde olmamıza rağmen, 2.ligdede fazla seyirciden ceza yemiştik hatırlatayım bazı arkadaşlara
  • zehir06 kullanıcısına yanıt
    delikanlı adamın tuttuğu takım nüfüs kağıdında yazar
  • Bu kisilik meselesi herkez tutamaz öyle gücü severler transfer isterler filan en cok konusulan takimi filan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Istanbul'a hiç gitmedim Galatasarayliyim. Dolabimin her bir köşesi Galatasaray ürünleri ile dolu. İyi ki tutuyorum. Milletin keyfinin kahyasi değilsiniz. Kim hangi takımı isterse onu tutar.

Hersey bitti bir bu kaldı açacak konu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neymiş İstanbul takımları tutulur muymuş? Ben Kadıköy'de doğdum ve yaşadığım ilçeler farklı da olsa hep Kadıköy'de hep Kadıköy'ün çevresindeydim.
    Bu mu garibinize giden?
  • Beşiktaşlıyım ama Eskişehir'in maçlarını kaçırmam, hatta kendimize bile tezahürat yapıyoruz

'' Tapmadık asla paraya pula, ne de kahpe bizansa
  • İstanbul takımlarını tutmak ekranların en parlak yıldızına, Anadolu takımını tutmak ise mahallenin en güzel kızına aşık olmak gibidir
  • 16 takımdan birisi Karşıyaka Spor klübü... oda milli müsabakada ülkeyi temsil ettiğinden en önemli 2 klübten bir tanesi o... BEŞİKTAŞ ve KARŞIYAKA SPOR KLUBU dışında 14 takım daha armasında TÜRK bayrağı taşıyor...
  • Evet herkes şehrinin takımını tutacak!

Ayrıca şehrinin müziğini dinleyecek. Ben klibi olan İstanbullu sanatçıları dinlemiyorum mesela şehrimin düğün salonlarında çıkan yerel sanatçıları takip ediyorum. Sevmek gönül işidir. Düğünlere gidiyorum. Elini sıkıyorum yerel sanatçımızın. Canlı izliyorum. Youtube videolarını izliyorum. Kafam bozulunca iki tek atıyorum bizim yerelle. Bir de apartmanda gitar çalan bir kardeşimiz var. Abi diyor bizi dinlemiyorsun hep yerele destek veriyorsun. Böyle biz nasıl geliştirelim kendimizi herkes güce tapıyor diyor. Üzülüyorum.
  • bu birazda futbolu sevmek ve bunu görsel bir şölene dönüştürmek demek. Malesef çok kötü stadlarımız kötü tesisilerimiz var. Şimdi güzel butik stadlarımız olsa oraya pazar günleri seyirci gelip doldursa emin olun millet kendi şehrinin ilçesinini vs takımını tutar. Ama ne yapalım gidilmiyor. Beton oturma yerlerinde her yeri açık bir stadta 20 kişi ile beraber soma linyit sporun maçları izlenmiyor malesef olmuyor. Beniseme noktası gazetenin spor sayfalarında arkadalarda kalmış 2. ve 3. lig habelerinde takiple sınırlı kalıyor. Şimdi bakıyorumda artık o bile yok al gaztete herhangi var mı bakalım 2. 3. lig haberleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: malumatfuruş

Neymiş İstanbul takımları tutulur muymuş? Ben Kadıköy'de doğdum ve yaşadığım ilçeler farklı da olsa hep Kadıköy'de hep Kadıköy'ün çevresindeydim.
    Bu mu garibinize giden?

mesajları bir daha oku :) herkes semtinin takımını tutsun demiş herkes,senin semtin kadıköylüyse tabiki fenerbahçeli olacaksın.biraz ciddiyet lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

Yahu bende Bu taraftarlik olayini anlamiyorum. Adamlar sahada milyonlar kazaniyor sizde size bir katkisi olmayan bir takim icin olaylar cikariyorsunuz. Gidin Adam gibi izleyin macinizi. Sahadakiler kilini kipirdatmazken siz birbirinizi olduruyorsunuz.

mesela son fenerbahce olaylarina bakiyorum adamlar fb icin canini verecek duruma gelmis. Ulke elden gitse bir sey yapmiyacaksiniz AMA is takim oldumu hersyinizi verirsiniz

Ülke meselesi önemlidir ve bununla ilgili olarak elbette demokratik yollarla her türlü mücadele verilmelidir. Sportif kültürel konular da önemli ve güzel bir konudur. Ülkemizin tanıtımına katkı koymaktadır. Sportif başarıların ülkemize turist gelmesine özel bir neden yaratıyor.
  • Bazı kişiler özellikle de İstanbul'da doğan ya da yaşayan forumdaşlar dikkatli okumuyorlar eleştirilerimizi. Eleştirilerimizin konusu İstanbul dışındakilerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grezimonk

16 takımdan birisi Karşıyaka Spor klübü... oda milli müsabakada ülkeyi temsil ettiğinden en önemli 2 klübten bir tanesi o... BEŞİKTAŞ ve KARŞIYAKA SPOR KLUBU dışında 14 takım daha armasında TÜRK bayrağı taşıyor...

Bu ne biçim düşünce. Bir kalpte iki aşk olmaz. Ayrıca bjk'nin taraftar grubunun adı çarşı diye bizim Çarşı ile isim benzerliğinden aynı şey zannedenler var. Geçen basket maçında bize edilen küfürleri hiç unutmadık. Tek aşk olur birader.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avon Barksdale

Acizsiniz acizhttp://www.youtube.com/watch?v=I8G4wzZX-Jc

İskoç abimiz her şeyi net anlatmış.
  • İzmirde 5 sene yaşadım göztepe taraftarına hastayım kendi doğduğum büyüdüğüm yer istanbulun eski bir ilçesi olduğu için tek tercihimiz 3 takımdan biriydi böylececen beşiktaşı seçtim.
    Ama söylemeden yapamıyacağım göztepe taraftarına saygı duydum 2 lig çıkış maçlarını izlemeye gittim 40000 kişiye yakın taraftar vardı ve biletler kesinlikle ucuz değildi.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.