Şimdi Ara

Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
2
Favori
1.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Anadolu Hukukta okuyanlar bilgilendirebilir mi?
    Devamsızlık sorunu var mı,dersler zorluyor mu,Eskişehirde yaşam ve konaklama olarak apart,yurt hangisi tercih edilmeli?Hukuk derslerine yurtta çalışmak zor mudur?
    En önemlisi de yeni başlayan Hukukçulara tavsiyeniz nelerdir, yaz tatilinde Hukuka başlangıç gibi kitaplar okunmalı mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rez.

• Güncel

• Eskişehirli olmasam Eskişehir'i kesin tercih ederdim hocam. Anadolu Üniversitesi çok güzel bir üniversite bence. Şehir zaten ucuz, kiralar ahım şahım değil. Ama çok soğuk onuda söyleyeyim

• Hukukun en iyi oldugu 10 uni icerisinde
    50 den fazla profesoru var

Edit: cok aptalsiniz, universiteden bahsediyorum hukukta 50 profesor napsin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ecemsiiii -- 30 Haziran 2015; 15:34:54 >
  • eskişehir aklımda olan pdr istiyorum hukuk olmayacak gibide
  • Anadolu iyi bir üniversite, kampüsü çok güzel ama hukuku yeni sayılır. Devam zorunluluğu yoktur sadece 1-2 derste olabiliyormuş. Akademisyenleri çok iyi değil, hukuk deyince akla gelen üniversitelerdeki gibi derslerine 2 veya 1 profesör girmez hatta orada okuyan abimiz söylemişti ilk sene derslerine hiç profesör girmemiş. Eskişehir tam bir öğrenci kenti, İstanbul'dan İzmir'den geliyorsanız belki sizi kesmez ama diğer şehirlerden gelenler için tam bir cennet. Sosyalleşebileceğiniz çok yer var. Öğrenci şehri olunca apartlar ucuz, yurtlar ucuz ben şikayet eden duymadım ama tam bir fiyat veremicem. Oradan görüştüğüm arkadaşlarım abilerimden edindiğim bilgilere göre diğer hukuklara nazaran yeni olduğu için hocalar genç ve kendilerini kanıtlama istekleri oldukları için daha iyi dediler. Almanya'da uygulanan ve Türkiye'de sadece Anadolu Üniversitesi'nde uygulanan bir sistem varmış, 3. sınıftan itibaren ücretsiz hukuk danışmanlığı yapıyormuşsunuz. İş hayatına atılmadan önce iyi bir deneyim olduğunu söylediler. Bunlar benim duyumlarım hocam, 1. elden birisi daha yardımcı olacaktır ama o da kendi bölümünü yerden yere vurmucaktır kesin iyi felan der ama dışarıdan bilir bir kişinin yorumuyla Ankara, İstanbul, Marmara, Dokuz Eylül tutmuyorsa gitmeyin; Eskişehir dışında iyi bir büroda avukatlık yapmayı düşünüyorsanız sıkıntı çekersiniz.

Edit: Ayazı fenadır, kışın isyana gelebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Tekmesi -- 30 Haziran 2015; 15:13:05 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ecemsiiii

Hukukun en iyi oldugu 10 uni icerisinde
    50 den fazla profesoru var

50 den fazla profesör mü hiçbir hukuk fakültesinde o kadar profesör yokki anadoluda olsun daha yakın yıllara kadar hocaları başka üniversitelerden gelen bir bölüm anadolu hukuk bende anadolu hukuk istiyorum araştırdım biraz yani az küçük sallanır be kardeşim bu nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Tekmesi

Anadolu iyi bir üniversite, kampüsü çok güzel ama hukuku yeni sayılır. Devam zorunluluğu yoktur sadece 1-2 derste olabiliyormuş. Akademisyenleri çok iyi değil, hukuk deyince akla gelen üniversitelerdeki gibi derslerine 2 veya 1 profesör girmez hatta orada okuyan abimiz söylemişti ilk sene derslerine hiç profesör girmemiş. Eskişehir tam bir öğrenci kenti, İstanbul'dan İzmir'den geliyorsanız belki sizi kesmez ama diğer şehirlerden gelenler için tam bir cennet. Sosyalleşebileceğiniz çok yer var. Öğrenci şehri olunca apartlar ucuz, yurtlar ucuz ben şikayet eden duymadım ama tam bir fiyat veremicem. Oradan görüştüğüm arkadaşlarım abilerimden edindiğim bilgilere göre diğer hukuklara nazaran yeni olduğu için hocalar genç ve kendilerini kanıtlama istekleri oldukları için daha iyi dediler. Almanya'da uygulanan ve Türkiye'de sadece Anadolu Üniversitesi'nde uygulanan bir sistem varmış, 3. sınıftan itibaren ücretsiz hukuk danışmanlığı yapıyormuşsunuz. İş hayatına atılmadan önce iyi bir deneyim olduğunu söylediler. Bunlar benim duyumlarım hocam, 1. elden birisi daha yardımcı olacaktır ama o da kendi bölümünü yerden yere vurmucaktır kesin iyi felan der ama dışarıdan bilir bir kişinin yorumuyla Ankara, İstanbul, Marmara, Dokuz Eylül tutmuyorsa gitmeyin; Eskişehir dışında iyi bir büroda avukatlık yapmayı düşünüyorsanız sıkıntı çekersiniz.

Edit: Ayazı fenadır, kışın isyana gelebilirsiniz.

akademisyenleri iyi değil demek çok yanlış sayıları diğer üniversitelere göre az olabilir ama bence fazlasıyla iyiler.
    ilk veya ilk iki sene dersler açıköğretim binasında veriliyor nedenini bilmiyorum.
    eğer bir derse prof. girmiyorsa alanı değildir yoksa mutlaka girer ki bizim dandik iş hukuku dersimize (2 kredi) hukuk fakültesinden prof. geliyordu başka fakültede olmamıza rağmen.

• terrakic T kullanıcısına yanıt
    Anlatım bozukluğu yapmışım, akademisyenleri de iyi değil hocam. Bizzat gittim konuştum konuşmasından bile tiksindiriyor insanı. Avukatlardan duyumlarım da hocaların pek iyi olmadığı yönünde, orada okuyup hayatında İÜ, Ankara hukuklarındaki hocaları görmeyince akademisyenleri iyi diyen çıkacaktır illaki. Ha bu arada yazmayı unutmuşum derslerin bazıları İİBF'de veriliyor çünkü yeterli derslik yok, bunun nedeni de kontenjanların üniversitelere sorulmadan arttırılmasıymış. Yeni hukuk fakültesi yapılıyormuş ama biz göremeyiz büyük ihtimalle.
  • REZ

• Unide toplam 50yi askin profesor var zaten hukukta olmasini bekleme

• desulforudis kullanıcısına yanıt
    Ya zeka seviyeni beynini gormus oldum cidden.
    Mantikli ol hukukta zaten 50 tane olamaz kac ders var zaten?
    Ben uniden bahaediyorum
    Biraz kendine gel anlamadan yorumlama

• Ecemsiiii kullanıcısına yanıt
    ulan kimin zeka seviyesinin nerde olduğu belli sen cümle kurmayı öğren gel de bu millette doğru anlasın loser.
  • Takip

• terrakic T kullanıcısına yanıt
    Hocam Açıköğretim binası da merkez kampüsünde mi?
  • J.Burak J kullanıcısına yanıt
    kampüsün dışında hemen karşısında. bu sene nasıl olur bilmiyorum ama belki fakültede işlenir dersleriniz.
  • Güncel

• bilmem kaç yıl sonra up okuyanlar bilgilendirebilir mi ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.