arkadaslar inanilmaz bi kar yagiyor. yarin altunizade de ki ve umraniyede ki oto pazarlari acik mi acaba? bilgisi olan varmi? bide spor gorunumlu genc isi araclar daha cok hangi pazarlarda olur? sizce yarin pazara cikilirmi?
Kartalda vardı yanlış hatırlamıyorsam...
warda acikmi
murat kazanasmaza sormak lazım
quote:
Orjinalden alıntı: Eran C
siz komik insanlar olmasaniz zaman gecmeyecek.. cok guldum. ihtiyacim vardi saol.
simdi cikda isgal etme konumu cvp versinler
süper espri tebrik ediyorum
quote:
Orjinalden alıntı: Eran C
üsküdardaki oto pazarına daha temiz araçları getiriyolarmış.(galericinin yalancısıyım) kar yağışı da etkilemez sanırım açılır ama gelen az olur
quote:
Orjinalden alıntı: AsLiYe siz komik insanlar olmasaniz zaman gecmeyecek.. cok guldum. ihtiyacim vardi saol.
simdi cikda isgal etme konumu cvp versinler
tamam kardeş sen yeter ki çık de ne yapalım çıkar gideriz
En temiz ve güzel arabaları bulabileceğin tek pazar Altunizade. Kartaldaki pazar ümraniyeye taşındı. Altunizade varken oraya gitme. Yarın açık olurmu onu bilemem.
Kartaldaki pazar ümraniyeye felan taşınmadı. Yakacığa taşındı Kartal Spor bilmem ne yerine çekiliyor arabalar.Yakacık köprüsünden girince ilerde shell felan var kime sorsan gösterirler.Bizde araba götürcektik bu hafta ama götürmedik çünki gittiğine değmez iş felan olucağınıda sanmam
simdi evdeyim. haberi olan varmi? altunizade acikmi? gidip araba baksam mi?
quote:
Orjinalden alıntı: AsLiYe
Sen zahmet etme. Haber verdik, pazardaki bütün arabalar sırayla senin evin önünden geçecekler. Sen pencereden bakarsın. Beğendiğin biri olursa parmağınla işaret etmen yeterli.
quote:
Orjinalden alıntı: ExTReMee
Kartaldaki pazar ümraniyeye felan taşınmadı. Yakacığa taşındı Kartal Spor bilmem ne yerine çekiliyor arabalar.Yakacık köprüsünden girince ilerde shell felan var kime sorsan gösterirler.Bizde araba götürcektik bu hafta ama götürmedik çünki gittiğine değmez iş felan olucağınıda sanmam
Yanlışın var dostum. Kartal daki pazar kapanmadan önce asılan afişlerde Ümraniye devlet hastanesinin yanına kurulacak yazıyordu. Biz araba alacağımız zaman gittik. Devlet hastanesin orada.
quote:
Orjinalden alıntı: djozgun
kartaldaki pazarın olduğu yere adliye sarayı yapılıyor.
saol kocum hizmet etmek soyunda war
quote:
Orjinalden alıntı: ihg70
quote:
Orjinalden alıntı: AsLiYe
Sen zahmet etme. Haber verdik, pazardaki bütün arabalar sırayla senin evin önünden geçecekler. Sen pencereden bakarsın. Beğendiğin biri olursa parmağınla işaret etmen yeterli.
quote:
Orjinalden alıntı: HazzaR
quote:
Orjinalden alıntı: djozgun
kartaldaki pazarın olduğu yere adliye sarayı yapılıyor.
Eskiden istanbulda otururken dikkatimi çekerdi hep ama bilmiodum adliye sarayı olacagını
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme