< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Anadolujet Yurtdışı 9$+ Vergi| Biletleme 10-12 Ağustos | Uçuş 24 Eylül-31 Mart (5. sayfa)
-
-
Anladım teşekkür ederim hocam, sizin dediğiniz gibi olursa mantıklı duruyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Almanya çok mu soğuk olur acaba kışın gezmek için?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dubai ye vize almak zor mu? Daha önce hiç denemedim. Ocakda orası güzel olur bir gitmek istiyorum ama yardımcı olabilecek arkadaş var mı?
Hangi firmadan başvurmak mantıklı vs
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gideceginiz yere gore degisir. Ben gecen sene Hamburg ve Hannover arasinda bir yere gitmistim. Bulundugum yer iliman bir iklime sahipti. Hamburg'da da 2 gun bulundum ve soguktu. Yalniz, kar kis demeden imkan varsa gidip gorulmeli.
-
3-5 bine bileti hallettiler. avrupa 'da her yerde lidl var (bim), 2 euro 'ya tavuklu sandviç, su da çeşmeden, oldu bitti. otel de en ucuzu, gittiğin yere göre günlüğü 300-500. 10 bine 1 hafta gezer gelirsin dediğim taktiklerle. yok ben milano 'da penne arabiata yiyeyim, portofino 'da kalayım dersen, 2 aylık maaşı bırakıp gelirsin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
konu anadolu jet konusu ama bilet alabilen hiç olmadı galiba?
anadolu jete göre 9 usd + vergi = 2642 lira yapıyor anladığım kadarı ile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenkee -- 10 Ağustos 2023; 20:14:44 > -
Pegasustan kosovaya, kuveyte, beyruta 700 tl den bilet aldım ben bugün ocak şubat mart için
Bu bileti alan arkadaşlar da yazsa keşke sizin gibi ayrıntılı olarak hocam
Dostlar 26-31 Ocak arası barcelona da hava nasıl olur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kasimda Saraybosna güzeldir umarim 😎
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peaceb -- 10 Ağustos 2023; 21:11:49 >
Bu paralara otobüs bileti kalmadı şaka bir yana. Kölne 1000 tl gidiş 960 tl dönüş bileti var hala istanbuldan. Gerçekten güzel fırsat
Vize almak kolay 110 usd felan ücreti var ama istersen yardımcı olabilirim
Sömestr için Pegasus ile aldım, Kasım ara tatili için Anadolu jet ile bir türlü uygun uçuş bulamıyorum. Var mıdır bulan, alan?
Güzel bir rota...İyi gezmeler...
-
Mart ayı için franfurt aldım, oradan başlarım gezmeye.
İst-budapeşte, prag-ist aldım 4200 e 2 tane yer göreceğim 😂
londra baktim 3500den herhangi bir bilet yok. en ucuzu 3500 civair.
-
Evet 713 liraya bilet var ama aynı uçuşa ikinci bir bilet almak istediğinizde fiyat uçuyor. Tek kişi mi geziye çıkacağız ?
Arada viyana var, zaman sıkıntısı yoksa eklenebilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X