Şimdi Ara

AnadoluStudios'dan Haber Var! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
2
Favori
6.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 tane falan Türkçe yama var ve hep tanımadığım oyunlar. Herhangi bir başarı beklentisi olabilir mi boyle bir durumda bilemedim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu iş bağışlarla dönmez. Hayvan gibi oyunlar çevirseniz de alacağınız bağış 7 değil en fazla 20 olur ama yamayı binlerce kişi indirir. Türk halkında bağış, bahşiş kültürü yoktur.
    Umarım anonymous gibi ücretli bir sistemde devam edersiniz. Hem cepten para yiyerek hem de zamanınızı bağış kültürü olmayan bir halka harcamak yerine ya bırakın ya da ücretli sisteme geçin derim.
    Oyun çeviri sizden fazla bağış almasına rağmen maddi sıkıntılar yüzünden dağılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sasua -- 16 Temmuz 2022; 12:43:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paralı sistem sanırım tek çözüm.

• Son Zamanlarda Forumda "Kapatıyoruz" modası trend oldu bunun önüne 2 şekilde geçebilirsiniz:
    1- Resmi Çeviri Grubu Olarak 2: "Emek verilmiş yamalara Sadece 7 gibi "Komik" bağış rakamları (bu ekonomi de) mesela üzerinden 3 ay geçmiş ücretli yamaları ücretsiz olarak sunmak böylece ücretli alanlar 90 gün gibi bir zaman önce yamaları deneyimlerler ve mağduriyet olmaz.ama anymous çeviri saint row the thirt Remastared yamasını bile örnek vermek gerekirse üyelikle satıyor bu oyun 15 kasım 2011 de çıkmış.

• Öncelikle yaptığınız her şey için teşekkürler. Ama şöyle bir durum var,

Bağış yapmamak insanların suçuymuş gibi açıklama yapmanız gülünç. Ekonomi size kötü insanlara iyi sanki. Bunu sadece burada da değil, her yama konunuzun altında hatırlatıyorsunuz, bence kabak tadı veriyor. Madem para istiyorsun ücretli yap, link koy ya da belli bir bağış aldıktan sonra yamaları açacağını belirt. Hiç para alamamaktan iyidir.

Host 25 lira diyen arkadaşa da selam olsun, kafayı fazla kaçırmış galiba.

• O kadar söylüyoruz ücretli yapın şu yamaları diye ücretsiz çevirinin sonu budur işte. Sizin yamanıza vereceği 20 lira ile kimse fakirleşmez, türkçe yamaya 20-30 lirayı çok gören de gitsin ingilzce kursuna 10k versin..

Bakın Anonymous çeviri tam gaz gidiyor adamlar sistemi oturttu. Başka bir grubun aynı pass sistemini hala daha yapmamış olması da ayrı bir ilginç durum gerçekten. Sonuçta çevrilmemiş popüler bir sürü oyun var.

• freeman1930 kullanıcısına yanıt

Bizim Türkiye'de bağış ve aylık üyeliğe para verme kültürü yoktur aga. Benim çalıştığım Türk site vardı, adamlar daha sonra İngilizce'ye çevirdi her şeyi. Yurtdışından para gelmese batacaklardı.

• Dediğim gibi her ayrılık üzücüdür. Son kalan kaleleri de askerler yavaş yavaş terk ediyor bu çok üzücü umarım tekrardan toparlanıp daha iyi bir şekilde dönersiniz <3

• Makine yaygınlaşsa çok iyi olacak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 45 yıllık hayatımda şunu öğrendim ki, bizim millete beleş iyilik yapılmaz. Kıymeti de olmaz.

Ekonomik kriz falan hep bahanedir. Sadece çeviri için değil tabii, bizim ülkede el emeği, bilgi, kültür hiç bir zaman para etmez. Gösteriş para eder.

Oyunçeviriyi yapan arkadaş bu işe başlamadan evvel ben oyun işini bırakmıştım. Oyun işinde eskiyim biraz ama bizim oyuncu kitlesinin mantığı hiç değişmedi. Mouse pad'e 500 lira veren adam, çeviriye 50 lira bağış yapmaz. Limitsizamca sitesinden yılda bikaç film indirdiğim halde para yatırdığımda, sürekli indiren arkadaşlarım bana keriz demişti misal. Site kapandı, hepimiz kurtulduk şükür. Öğrencisi böyledir memleketimin.

Amatör ressamlar da bizde hiç para kazanmaz mesela, eğer resmi yapan kıza veya başkalarına hava atma ihtimali yoksa tabii.

Lüks araca binen adam, çocuğuna yedireceği sucuğu pazardan, çiğ köfteyi bimden alır. Onun için deri koltuğa oturup komşuya hava atmak daha önemlidir. Çocuğu sağlıklı beslenince değil, yokuşta gaza basıp "fakirleri tokatlayınca" mutlu olur. Alt ve orta gelir grubunun elinden gelen budur.

Zengini de şaşırtmaz. İçinin maaşını kriz var diye vermez, ama pavyonda veya lüks restoranın valesine karşı acayip bonkördür.

Bunun içindir ki bizim memlekette okumuş insan değil galericiler kıymetlidir. En çok onlar sever, en çok onlar kazanır, bakmayın arkasından konuşanlara, en çok da onlar sevilir.

"25 lira için amma ağladınız" diyenlere, "25 lira azsa neden yama başına 25 lira vermediniz lan" bile demeyenler bu ülkede hep ezildiler.

Bu yamaları yapanların hiçbirini tanımam etmem, ilk defa bu başlıkta duydum. Muhtemelen hayır için ve belki burdan bi gelecek olabilir diye başlamışlardır. Ve yine muhtemelen sonunun böyle olacağını da tahmin etmişlerdir.

Ülkeleri geri bırakan etmenler birbiriyle bağlantılı. Buna sebep olan zihniyetin sonuçlarından birisi bu başlıkta. Diğerleri de, çoğu kişiye alakasız gelse de, bence aynı zihniyet: okuyanları çekememe ve aşağılama, doktorları dövme, zengin olma hırsı ve paraya tapma, zenginlerin ve siyasetçilerin açıklanamayan gelirleriyle lüks yaşamlarının normal kabul edilmesi...

Neyse boş vaktimde konuyu iyice dallandırdım, burda sırıtır, kalanını bi ara ülke gündeminde yazarım :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Emeklerinize sağlık. Bence Anonymous gibi bir grupla devam etmeniz Türkçe çeviri camiasının gücünü arttırır. Yamalarınızla birlikte taşının derim.

• Darısı ücretli çeviri yapan grupların başına inşallah.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1 yılda topu dikmişsiniz. İş modeli oturtmadan iş yapınca emekler de boşa gidiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LaciRomantik kullanıcısına yanıt

o zor villa aldılar bile :)

• Bugüne kadar olan emekleriniz için teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.