Şimdi Ara

Anafen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba eskişehir anafene yeni başlıcam bildiğiniz bişiler varmı kitapları nası dağıtıyolar ve ne zaman açılır sağolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KIZILCIKLI2662 -- 28 Temmuz 2012; 11:45:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KIZILCIKLI2662

Merhaba anafen eskişehire yeni başlıcam bildiğiniz bişiler varmı kitapları nası dağıtıyolar ve ne zaman açılır sağolun.

Anafen eskişehire değil Eskişehir Anafen'e olacak.Kitap dağıtmıyorlar dergi dağıtıyorlar. Ayda bir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cher_Lloyd

quote:

Merhaba anafen eskişehire yeni başlıcam bildiğiniz bişiler varmı kitapları nası dağıtıyolar ve ne zaman açılır sağolun.

Anafen eskişehire değil Eskişehir Anafen'e olacak.Kitap dağıtmıyorlar dergi dağıtıyorlar. Ayda bir.

Öncelikle özür dilerim arkadaşlarda aylık test kitapı gibi birşey bütün derslerde vardı bide tüm dersler vardı .
  • Türkiye ilk olarak bu yıl uygulamaya geçecek projeyle bu okulda bu sene kitap defter kalem silgi kullanılmadan tamamen empati yoluyla eğitim yapılacak.
  • Senin yerinde olsaydim oraya gitmezdim ben 7. sinifta gitmistim ve o senem cop olmustu. Sinav gitmeni oneririm. o sene 40 puan birden yukselmistim. cunku her hafta sinif dusme yukselme sinavlari vardi ortama alisinca mecbur calsacaktin

bu arada anafende namaz falan kildiriyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadasim eskisehirde cok tanidin varmi. Hani belali bir tipmisin? Kavga olsa dh kardesi olarak yanima yardima gelirmisin?

• quote:

Orijinalden alıntı: kievli

arkadasim eskisehirde cok tanidin varmi. Hani belali bir tipmisin? Kavga olsa dh kardesi olarak yanima yardima gelirmisin?

Kardeşim yarım belalı desek daha doğru olur 10-20-30 kişi getirebilirim. yada 40 da olabilir bu arada kerem sinava gittim pek verim alamadım .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Matematik meb kitapları
    5 ay önce açıldı
    Palme Paragraf
    5 yıl önce açıldı
    Endemik Geometri
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

arkadasim eskisehirde cok tanidin varmi. Hani belali bir tipmisin? Kavga olsa dh kardesi olarak yanima yardima gelirmisin?

Kardeşim yarım belalı desek daha doğru olur 10-20-30 kişi getirebilirim. yada 40 da olabilir bu arada kerem sinava gittim pek verim alamadım .

kardesim ben oyle pek yardim cagiran biri degilim ama dh olarak birlik ve destek olabiliriz

• quote:

quote:

quote:

kardesim ben oyle pek yardim cagiran biri degilim ama dh olarak birlik ve destek olabiliriz

Tamam kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_KeReMM

Senin yerinde olsaydim oraya gitmezdim ben 7. sinifta gitmistim ve o senem cop olmustu. Sinav gitmeni oneririm. o sene 40 puan birden yukselmistim. cunku her hafta sinif dusme yukselme sinavlari vardi ortama alisinca mecbur calsacaktin

bu arada anafende namaz falan kildiriyorlar.

+1
    Sınav >>>>>>Anafen.

Zorla namaz kıldırıyorlar.
    Ders çalışma programı diye Fetullah gülen belgeselleri izletiyorlar vs.vs
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.