hahaha 2008 de anafranile başladım..benim kurtarıcımdır kendisi....ama tabiii doktor kontrolu dışında bıraktım kendimi iyi hissederk (yıl 2010 da) eee tabii senmisin kendi istegiyle bırakan 6 ay sonra yine takıntılar artmaya başladı....2 hafta önce gittim doktora resmen yalvardım bana anafranil yaz diye yazmadı prozac yazdı bugun kontrolune gittim ...tekrar yalvardım bana anafranil yaz diye neden diye sordu ...dedimki anafraniliğn ismi bile beni rahatlatıyor..iyi dedi tamam dedi yazdı anafranili..sonunda kavuştum :):):) (kavuştum felan yazınca amannnn müdavimi oldugumu zannetmeyin mecburiyet) :) :) kısacası anafranil hayat kurtarır....bende olan yan etkisi ise kalp atışındaki hızdı....75 80 85 iken 110 105 e kadar çıkartıyor :):) bide bide elde titree yapıyordu :):) herkese geçmiş olsun:):) unutmayın mutlu günler gelecekte.... :):)
Alıntıları Göster
Evet anafranil baba bir ilaçtır ama kesinlikle doktor kontrolünde kullanılmalıdır.
quote:
Orijinalden alıntı: lloyd
Evet anafranil baba bir ilaçtır ama kesinlikle doktor kontrolünde kullanılmalıdır.
Alıntıları Göster
selam arkadaşlar ben de 1 yıldır invega diye bir hap 4 aydırda anafranil kullanıyorum anafranil daha iyi geliyor yan etkileri çok çok fazla biliyorum dideral diye bir hapla yan etkileri azalabiliyor titreme felan geçti
quote:
Orijinalden alıntı: coser
selam arkadaşlar ben de 1 yıldır invega diye bir hap 4 aydırda anafranil kullanıyorum anafranil daha iyi geliyor yan etkileri çok çok fazla biliyorum dideral diye bir hapla yan etkileri azalabiliyor titreme felan geçti
Alıntıları Göster
27 yaşındayım ben hergün panik atak yaşıyormuşumda haberim yokmuş niye haberdar etmediniz panik atak kalp çarpıntısı değilmi arkadaş
quote:
Orijinalden alıntı: Singleman
27 yaşındayım ben hergün panik atak yaşıyormuşumda haberim yokmuş niye haberdar etmediniz panik atak kalp çarpıntısı değilmi arkadaş
Alıntıları Göster
Yazık, gençliğin haline bak...
quote:
Orijinalden alıntı: TuVNeRa
Yazık, gençliğin haline bak...
Alıntıları Göster
Ben de yaklaşık 10 yıldır 75 mg Anafranil kullanıyorum. 8-9 tane hap değiştirdik. En olumlu etki eden bu oldu. Yalnız hafıza konusunda sıkıntılarım var depresyondan mı haptan mı bilemeyceğim. Bir de hakkaten hapı almadığın zamanlarda çok asabi oluyosun. Her şey batıyo sana. Bu hapı kullanmadan önce böyle miydi hatırlayamıyorum. Ben bi yan etkisini göremedim.
Anafranil yanında xanax kullanıyorum.Kafama hiçbirşey takmıyorum...Uyku sorunum düzeldi.Çok mutluyum...
quote:
Orijinalden alıntı: Pınarr34
Anafranil yanında xanax kullanıyorum.Kafama hiçbirşey takmıyorum...Uyku sorunum düzeldi.Çok mutluyum...
anafranil baba bi ilaçtır anti okb dir lakin kilo sorunu ve rüyalardaki değişikliklere hazır olmanız gerekir,doktor konrtolünde başladıgım anafranili kendi yöntemlerimle azaltarak bıraktım karşılığında 2 belkide 3 kat kötü bir gerileme oldu,doktorunuzu dinleyin ve başka şeylere kulak asmayın
quote:
Orijinalden alıntı: Tufan74
Benim aşırı derecede takıntılarım var, söylenen sözler sırf bana ve beni aşağılamak için üstü kapalı olarak söyleniyor gibi geliyor ve bu sözler beynimde takılmış plak gibi dönüyor, bunu engelliyemiyorum ve hiçbir şeye konsante olamıyorum. Düşüncelerimi rahat bıraktığım zaman veya bir iş ile meşgulken oluyor bunlar. aynı şeyleri elimde olmadan düşünmekten sıkıntı geliyor ve geceleri uyuyamıyorum. AKINETON, XANAX, ANAFRANİL ve LOSIRAM beni rahatlattığı için bu ilaçları kullanıyorum. Sanki hep kötü bişeyler olacakmış gibi geliyor ve bu bana çok kötü rahatsızlık ve sıkıntı veriyor. Doktor panik atak başlangıcı olabilir demişti. Bu ilaçlar ile rahatlayabiliyorum ancak.
Alıntıları Göster
arkadaslar ben 25 mg anafranil 6 mg invega kullanıyorum bir süredir basım dönüyor acaba invega veya anafranil böle bir yan etkisi var mıdır
quote:
Orijinalden alıntı: erdem geray
arkadaslar ben 25 mg anafranil 6 mg invega kullanıyorum bir süredir basım dönüyor acaba invega veya anafranil böle bir yan etkisi var mıdır
Alıntıları Göster
mirtaron lustral ve digerleri aylarca kullandım ama sadece beni daha kötü yaptılar ve kilo konusu bende tam tersi etki yarattı ben 35 kilo verdim iştah tamamen gitti şimdi üç gündür anfranil kullanıyorum okb rahatsızlıgı var ileri safhada hayatım zindan olmuştu ben anfranilin iyi gelecegine inanıyorum şimdiden bazı etkilerini hissediyorum uyku esneme bilmem neden iştah kesildi yine ama üç gündür allah hepimizin şifasını versin en kötü hastalık ruh hastalıgı bunu gördüm okb senden nefret ediyorum :)
Anafranil anafranil anafranil... Beni şaşırtacak derecede iyi gelen okbden dolayı olan dalgınlığımı gideren tekkkk ilaççççç.
quote:
Orijinalden alıntı: mabed528
Anafranil anafranil anafranil... Beni şaşırtacak derecede iyi gelen okbden dolayı olan dalgınlığımı gideren tekkkk ilaççççç.
Kac mg kuallaniyosn hocam
quote:
Orijinalden alıntı: Mentalist Zihinbaz
quote:
Anafranili yaklaşık 8-9 ay kullandım son bir ay 225mg a çıkmıştık işte o zaman faydasını görmüştüm şu an çalıştığım için kullanmıyorum, halsizlik veriyordu.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Mentalist Zihinbaz
quote:
Anafranili yaklaşık 8-9 ay kullandım son bir ay 225mg a çıkmıştık işte o zaman faydasını görmüştüm şu an çalıştığım için kullanmıyorum, halsizlik veriyordu.
Alıntıları Göster
hala kullanıyor musun?
quote:
Orijinalden alıntı: uzil
hala kullanıyor musun?
Konu hortlanmış gibi olacak ama bende yaklaşık 1.5 aydır kullanıyorum bu ilacı. Tek sorun ilaçla beraber alkol alınmaması gerekiyor bende alkolü çok seven biriyim, tek endişem bu yönde. Eğer çok abartılacak bir rahatsızlığınız yoksa gerçekten başlamanızı önermiyorum. Sadece bu ilaca değil hiç bir depresyon ilacına! Yok kullanacağım derseniz gidin selectra alın.
quote:
Orijinalden alıntı: - Ramses
Konu hortlanmış gibi olacak ama bende yaklaşık 1.5 aydır kullanıyorum bu ilacı. Tek sorun ilaçla beraber alkol alınmaması gerekiyor bende alkolü çok seven biriyim, tek endişem bu yönde. Eğer çok abartılacak bir rahatsızlığınız yoksa gerçekten başlamanızı önermiyorum. Sadece bu ilaca değil hiç bir depresyon ilacına! Yok kullanacağım derseniz gidin selectra alın.