|
Anafranil kullananlar var mı? (3. sayfa)
-
-
kaç mg kullanıyordunuz hocam ilacı anksiyete ve panik atağa iyi gelirmiquote:
Orijinalden alıntı: karnorai
Bende ilk başlarda çok uyku hali yaptı ama doz artırdıkça geçti. Onun dışında ağız kuruluğu ve terleme var en belirgin olarak yan etki. -
Hocam bi boka yaramaz bu ilaç okb’niz yoksa. Be inanılmaz fazla ağır yanetkileri var. Anksiyete için SSRI kullanın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karnorai -- 22 Mart 2020; 14:34:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam ssrılardan en basiti bile bende aşırı bulantı yapıyo napıcamquote:
Orijinalden alıntı: karnorai
Hocam bi boka yaramaz bu ilaç okb’niz yoksa. Be inanılmaz fazla ağır yanetkileri var. Anksiyete için SSRI kullanın. -
Lyrica veya neurontin isteyebilirsin doktordan. Anksiyete killer. Ama yeşil reçeteli, ikna etmen lazım. Ben şuan lyrica içiyorum. Yeniden doğmuş gibiyim. Bütün uykusuzlupum, baş ağrılarım düzeldi. İnsanlarla düşünmeden konuşuyorum, susmuyorum artık.
Merhaba,
Kullanan, bilen arkadaşlara soru sormak istiyorum. Uzun zamandır Anafranil kullanan biri olarak bu ilacın beyine bilinen bir zararı var mıdır? Son 1 haftadır özellikle hap aldıktan 15-20 dakika sonra sersem gibi oluyorum ve kafamın alanen sol tarafı sızlıyor, zonkluyor. Beyin hücrelerimi öldürdüğünden endişelenmeye başladım.
Edit: Aşırı unutkanlığımı saymıyorum bile. Kafamda hiç birşey kalmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turko_theHero -- 11 Mart 2021; 20:49:9 > -
Hocam aradan çoookk geçmiş ama buralarda mısın halen ❓🤔
Bende de OKB ye bağlı sinir öfke krizlerim var da Paxera kullanıyorum pek etkisi olmuyor gibi de, anafrafil i e geç diyor bana bir sürü kişi yan etkileri çokmu fazla sıkıcı sence geçeyim mi ❓🤔
Gördüysen şimdiden teşekkürler hocam 👍
Hocam o ilaçlar noröpati için değil mi ya OKB ne alaka çözemedim de❓🤔
Bende 4 yıl muadili Perge kullandım çünkü kolumun yanması batması sonucu için.
Hocam aynı hastalıklar bende de var OKB olarak,geçmişi yaşanan olaylar ı insanları bir türlü unutamıyorum en neşeli anlarımda bile aklıma gelip dünyamı zehir ediyor Bana...şu an Paxera ve Rileptid kullanıyorum.
Bak kardedesim ben 47 yadindayim kullanmadigim antidepresan kalmadi. Butun ilaclari at cope anafranil gorup gorebilecegin en iyi antidepresandir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X