Şimdi Ara

Anafranil kullananlar var mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
2
Favori
219.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende ilk başlarda çok uyku hali yaptı ama doz artırdıkça geçti. Onun dışında ağız kuruluğu ve terleme var en belirgin olarak yan etki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karnorai

Bende ilk başlarda çok uyku hali yaptı ama doz artırdıkça geçti. Onun dışında ağız kuruluğu ve terleme var en belirgin olarak yan etki.
    kaç mg kullanıyordunuz hocam ilacı anksiyete ve panik atağa iyi gelirmi
  • Hocam bi boka yaramaz bu ilaç okb’niz yoksa. Be inanılmaz fazla ağır yanetkileri var. Anksiyete için SSRI kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karnorai -- 22 Mart 2020; 14:34:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karnorai

Hocam bi boka yaramaz bu ilaç okb’niz yoksa. Be inanılmaz fazla ağır yanetkileri var. Anksiyete için SSRI kullanın.
    hocam ssrılardan en basiti bile bende aşırı bulantı yapıyo napıcam
  • Lyrica veya neurontin isteyebilirsin doktordan. Anksiyete killer. Ama yeşil reçeteli, ikna etmen lazım. Ben şuan lyrica içiyorum. Yeniden doğmuş gibiyim. Bütün uykusuzlupum, baş ağrılarım düzeldi. İnsanlarla düşünmeden konuşuyorum, susmuyorum artık.

• Merhaba,

Kullanan, bilen arkadaşlara soru sormak istiyorum. Uzun zamandır Anafranil kullanan biri olarak bu ilacın beyine bilinen bir zararı var mıdır? Son 1 haftadır özellikle hap aldıktan 15-20 dakika sonra sersem gibi oluyorum ve kafamın alanen sol tarafı sızlıyor, zonkluyor. Beyin hücrelerimi öldürdüğünden endişelenmeye başladım.

Edit: Aşırı unutkanlığımı saymıyorum bile. Kafamda hiç birşey kalmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turko_theHero -- 11 Mart 2021; 20:49:9 >
  • Hocam aradan çoookk geçmiş ama buralarda mısın halen ❓🤔

Bende de OKB ye bağlı sinir öfke krizlerim var da Paxera kullanıyorum pek etkisi olmuyor gibi de, anafrafil i e geç diyor bana bir sürü kişi yan etkileri çokmu fazla sıkıcı sence geçeyim mi ❓🤔

Gördüysen şimdiden teşekkürler hocam 👍

• karnorai kullanıcısına yanıt

Hocam o ilaçlar noröpati için değil mi ya OKB ne alaka çözemedim de❓🤔

Bende 4 yıl muadili Perge kullandım çünkü kolumun yanması batması sonucu için.

• Tufan74 T kullanıcısına yanıt

Hocam aynı hastalıklar bende de var OKB olarak,geçmişi yaşanan olaylar ı insanları bir türlü unutamıyorum en neşeli anlarımda bile aklıma gelip dünyamı zehir ediyor Bana...şu an Paxera ve Rileptid kullanıyorum.

• Bak kardedesim ben 47 yadindayim kullanmadigim antidepresan kalmadi. Butun ilaclari at cope anafranil gorup gorebilecegin en iyi antidepresandir

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.