2. anahtar aposlara giderken ash lerin ordaki kulede yada smilidonların ordaki kule bilirsin hep kulelerin yanında çıkar ben 2. anahtarı aposa giderken kulenin orda buldum ama agaçların içinddeydi DİKKAT ET!! hemen ardından 3 4 5 ve şimdi 6. anahtarı arıom .... bu konumlar humanların map (haritasına) göre kolay geldin__spider_rouge__ bb
ARKADAŞ LAR ANAHTARLARI ALIRKEN COMFİRM YAPMAYINDA DİĞERLERİ DE ALSIN BEN 6. ANAHTARA GELDİM VE HİÇ BİRİNİ KOMFİRM YAPMADIM SİZDE YAPMAYIN PLSS
ŞehiTler ÖLmeZ vaTan BÖLÜNMEZ__ne mutlu TÜRKÜM diyene
beyler bn o dediğiniz yere geliom anahtarı o yerden nasıl alcam
cok saol nıght devıl
quote:
Orjinalden alıntı: NIGHT^DéVIL
dikkatli bakarsan 2 si içinde war
Evt sıra sıra 1 elmorad 1 karus
beyler 7. anahtarı bulunca geri captaine verioz dimi... he bu arada görevi bitirince scroll veriomuş o scroll ne işe yarıo ve ben daha 6. anahtarı arıom genon da 6. yı bulan comfirm yapmasın lütfen !!! yarrrrrrrddddddddddııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmm
genonda human olan varsa bu nick e pm pls ultrAslan'' a pm pls daha 50 lvl yardım plsssssssssssssssss item filan hiç yok pls yardım
S.O.S
beyler bn bu özeliği levelim 54 31 görevini yeni yapsam 55 olurmuyum
2.anahtar yok
Bu görevi sizce level 50 de mi yapmak daha iyi yoksa daha sonraki levellerde mi ??
60da yap ama şimdiden topla bu günün işini yarına bırakma 60da yapmanın sebebide exlerin 2ye bölünmesi
karuslarınkını duzgun acıqlayın!!!
up 4. anahtarı bulamadım 1 ve 2 de 3 u denicem :D 59 olduk hala key
üst konulardan daha fazla bakan olmuş
up lazım olur belki
anahataalaı buldum çok sagol
ya bu ash skeloton dts mekanının girişi neresi
tsk
bence yalan yaw bunlar kaç gündür 4. anahtarı arıyom bütün topiclere bakıtm keylerle ilgili ama hiç biride dogru çıkmadı :(