beyler bence bu yeni peach hiç gözel olmadı size bişi sorcam siz: tüm shellerin almak için 2 ay ugrassanız ve daha sonra GM bedawaya dagıtsa ne olur :D burdan GM 'ye sesleniorum EsKiSi DaHa İyi Di hem ARES te oynuyorum 55 lwl asas 60 lwl warriorle takas etmek istiom (İTEM ÖNEMLi DEGİL ! ) msn:alex_hu5@hotmail.com ilgilenen olursa sevinirim TÜM KNİGHT CİLERE SELAMLAR
benim anlamadığım bişi var 1. anahtarın yerini gösterirken 4 tane yer sölüo ve bütün anahtarlar içinde öle ben bişi anlamadım
gerçekten çok yaralı bi topic bu görevi ben şimdi yapıyorum son anahtar kaldı ve hala bu topice bakıyorum elinize sağlık
bu 50 görevini yazman çok işime yaradı ama ben hala 6. anahtarı bulamadım acaba atlamış olabilir misin bir yeri EMEĞE SAYGIM SONSUZ saol
quote:Orjinalden alıntı: yakuza893 Night^Devil... Alıntı yapmış olduğunu söyleyebilirdin... Untouchable1 adlı kişi tarafından alıntı olduğunu söylebilirdin... Ayıp ayıp... bence de aslında
hepsi aynı anda bi server da mı oluyolar yoksa birinci b2 de ikinci b3 te falan mı olunca hepsi aynı anda mı oluyo yani bi serverda