Şimdi Ara

>>>ANAHTAR GÖREVİ TÜM KEYLER<<< (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
709
Cevap
3
Favori
6.552.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: marshall_fb

konu hortlamış

Nasıl?
  • tekrar hort çok charıma yardımcı oldu bu konu
  • ben 6. anahtarı ağaçların girişinde buldum daha yeni cypherde 7.anahtarı alcaktım ama benım pc bozuldu 15 dkda bir kapat hatası verdigi için yapamıyom bi çözümünü bilen yokmu yaw 2 kere format çektşm sayısız sildim yükledim ne yaptıysam geçmedi deepfreezde yok anlamadım gitti eskiden ne güzel istedigim kadar oynuyodum :(
  • bu konular yine mi geldi?
  • çok saolun görevi yaptım 53 oldum
  • gözlerim yaşardı
  • bU kONU dEDEM YAşINdA
  • 1 Yıl Sonra Arkadaşların Zoruyla Knight'a Başladım ve Yine Bu Topic Bana Yardımcı Oldu
  • bende dün baktım 50 lwl görevine bugün bitti görev
    yalnız şunu söyliyeyim ben 1.ve 7. anahtarları 2. serverda buldum. gerisi 1.serverdaydı.Bu arada El morad da oynuyorum
  • İlk 2 anahtarı rahat buldum, (herkes 2 de zorlanmış ben en kolay 2yi buldum (: ) inşallah diğer anahtarları da bulurum. Levelim 59, zaten 60 ta 3 tane görev var onları yapınca anahtar göreviyle birlikte rahat %50 ye ulşamış oluyoruz e gerisini de bi zahmet siz kasın (:

(Ve bu görevi KESİNLİKLE LEVEL 59'DA yapmanızı öneririm)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgunatalay -- 21 Ağustos 2008; 9:40:18 >
  • en yararlı topiclerden biri
  • Konunun hit sayısına bakar mısınız.
    4 milyon küsür.
    Google amca buraya yönlendiriyor galiba.
  • hemen bitti üstelik 2.anahtarı hemen buldum :)
  • Tarih 2 Nisan 2006 ;
    Bu oyuna başlayışımın üzerinden aylar geçmesine rağmen 50.levela ulaşan ilk charımın heyecanıyla googla soruyorum 50 görevini.
    Bu sayede tanısıyorum donanimhaber ile. bu topiğin benm için büyük önemi var
  • bin basının verdigi hepsi dogru ben yaptim
  • arkdaşlar ben 2 anahtarı topladım 3. adama gittim benden anahtarı aldı :S neden olduğunu anlamadım ama ben 4 ede gidiyim dedim sora 4. adama gittim oda anahtar vermiyor :S Daha sonra ben tekrardan yapıyım dedim 1 den başlıyım bu seferde adamlar yok :S yardım edin pls nasıl olucak bu iş yau
  • lan aq
    be her sıtede var alındılık yapma ve bunlar eskıdendı şmiidi bu yerlerde cok az bulunuyor yenı yerlerde daha bellı olamdı bunu dıkkade alın knıght oynuyan arkadaşlar yalan bır konu bu (yalan bılgıdırı bunlar ınamayın)
  • cok saol 10. anahtar görevimi yapıomsayende:D
  • hortlatıp durmayın şu konuyu ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: darknest

lan aq
    be her sıtede var alındılık yapma ve bunlar eskıdendı şmiidi bu yerlerde cok az bulunuyor yenı yerlerde daha bellı olamdı bunu dıkkade alın knıght oynuyan arkadaşlar yalan bır konu bu (yalan bılgıdırı bunlar ınamayın)

geri herif bu konu yu acan ilk adam bu 3yıl önce actı ... bu konuyu
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.