lan aq be her sıtede var alındılık yapma ve bunlar eskıdendı şmiidi bu yerlerde cok az bulunuyor yenı yerlerde daha bellı olamdı bunu dıkkade alın knıght oynuyan arkadaşlar yalan bır konu bu (yalan bılgıdırı bunlar ınamayın)
geri herif bu konu yu acan ilk adam bu 3yıl önce actı ... bu konuyu
noob işte laf olsun torba dolsun
Yüzyılın en yararlı topici
Upupupup :D
ßeyLeR sizin yaptığınız cok güzelde ßir şey unutmuşsunuz oda seçenekleri ben baştan 4-5 kez yaptım o yüzden eksiğide tamamlamak için size bunu gönderiorum:)ßöLe daha kolay olur. 1.seçenek = 1.anahtar ßeyLeR şimdi 1.seçenek = 2.anahtar Diceksiniz bu ne 2.seçenek = 3.anahtar işe yarıo.Anah 2.seçenek = 4.anahtar tar alırken 2seçenek 1.seçenek = 5.anahtar verio yanlıs seçersen 2.seçenek = 6.anahtar baştan yapıosun o yüz 2.seçenek = 7.anahtar den cok işe yarıo:)
Vay be A.r.o.g u 4 e katlamış xP 4milyon kişi izlemiş konuyu.
2 sene önce açtığım bi topicti çok duygulandım 4.619.207 gösterim...
Google da arama yapınca ilk sırada cıkıyor
vay anasını :)
yıllanmış şrap gibi ilk dh tanışma sebebim
6, anahtarın son yerini yazamamışsın :)
saol ama şu 6 anahtar asga da diğer yerlerde çıkmıyor ben humanım yardımcı olurmusun
kaç yıllık konu hala işime yaradı sağol
10. charım için anahtar görevi yardımı yine donanım haber
up
iddia ediyorum knight online oyuncularının %85'i bu konudan yararlanmıştır
bu konuyu sonsuza kadar taşımak bizim en büyük görevimizdir..düşünün ben bile temmuz 2008 de konuya cevap yazmışım 'konu hortlamış' diye..yıl 2009 hakikaten de öyle
vay be eski kocularda belli edior bu konuda kendilerini
En az 20 kere yararlanmısımdır bu arşivden.. Yıllardır burada bu konu ve söylemek istediğim şu ki teşekkür ederim. Dh ye bu yıl kayıt oldum ve yorum yapma fırsatını şimdi buldum. Teşekkür ediyorum.
Oyuna ilk başladığımdan beri burdan yapıyorum bırakmıştım yeniden başladım şimdi görevi verip 61 oldum
5 senedir oynuyorum bu topic açılalı 3 sene olmuş 3 senedir kullanıyorum :) Donanımhaber hakkında bu konu sayesinde bilgim oldu :P
quote:
Orjinalden alıntı: yellowboyy
]BEN 50 DEN 52 E GEÇTİM HEMDE KASARAK NEDEN ÖNCEDEN YAZMIYON