Şimdi Ara

Anahtar yapılması !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
8.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim bu anahtarı yaptırmam gerekiyor ama anahtarı elimde tutamadığım için resmini çektim önlü arkalı. Ben anahtarcıya gitsem bu anahtarın resimlerini göstersem bana yapabilir mi ?
     Anahtar yapılması !!

• Yapay Zekanın Yanıtı

Anahtar Yapımı:

Anahtar kopyalama, var olan bir anahtarı kullanarak yeni bir anahtar oluşturma işlemidir. Bu işlem genellikle ihtiyaç duyulan anahtarın kaybolması veya çalınması durumunda gerçekleştirilir. Anahtar kopyalama işlemi için çeşitli yöntemler mevcuttur.

İlk yöntem, "fotoğraftan anahtar kopyalama" olarak bilinir. Bu yöntemde, kayıp veya çalıntı anahtarın net bir fotoğrafı anahtarcıya teslim edilir. Anahtarcı, fotoğraftaki anahtarı inceleyerek yeni bir anahtar oluşturabilir. Ancak, bu yöntem her zaman başarılı olmayabilir, çünkü fotoğraftaki detayların net olmaması yeni anahtarı kusurlu hale getirebilir.

İkinci yöntem, "sabunla anahtar kopyalama" olarak adlandırılır. Bu yöntemde, kayıp veya çalıntı anahtarın bıraktığı iz sabunla kaplanır ve ardından üzerine alçı dökülür. Alçı kuruduktan sonra sabun çıkarılır ve geride anahtarı kopyalamak için kullanılabilecek bir kalıp kalır.

Son olarak, "fotoğraf ile anahtar çoğaltma" yöntemi de vardır. Bu yöntem, fotoğraftan anahtar kopyalama yöntemine benzer, ancak daha gelişmiş teknolojiler kullanır. Anahtarın fotoğrafı, üç boyutlu bir görüntü oluşturmak için özel bir yazılım kullanılarak işlenir. Bu görüntü daha sonra yeni bir anahtar oluşturmak için kullanılır.

Anahtar kopyalama işlemi, gerekli ekipman ve uzmanlığa sahip anahtarcılar tarafından yapılmalıdır. Anahtarınızı kendiniz kopyalamaya çalışmak, anahtarın hasar görmesine veya düzgün çalışmamasına neden olabilir.

Eğer kayıp veya çalıntı anahtarınız varsa, yeni bir anahtar yaptırmak için güvenilir bir anahtarcıya başvurmalısınız. Anahtarcı, anahtarınızı kopyalamak için en uygun yöntemi belirleyerek hızlı ve güvenilir bir hizmet sağlayacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yapılıyor diye biliyorum
  • satellist kullanıcısına yanıt
    Hocam emin misin ? Arkadaşlar benden haber bekliyoru eğer olursa herşey değişicek :D
  • ben yaptırtmadım ama arkadaşı fotoğrafı çekerken gördüm sormuştum yaparlar mı fotoğrafla diye tabi yaparlar demişti
  • satellist kullanıcısına yanıt
    Süpersin hocam bu bizim için çok iyi oldu
  • Kopyasını yaparken zaten asıl olana bakarak yapar ? Benim götüreceğim resim olucak tabi resim gerçeği katar kaliteli olmaz ama resimde yeter diye düşünüyorum..
  • her anahtarcı yapamaz ben yapanı görmedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OTO ANAHTAR YEDEK ANAHTAR YAPTIRMA
    10 yıl önce açıldı
    Pert İşlemleri(Yedek Anahtar)
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bi sabunun uzerindeki reklami kazi duz olsun anahtari isit ustune bas sabunun sonra sabunun diger tarafinada anahtarin arka tarafini gecir anahtarciya gotur gerisini halleder o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jackal___61 kullanıcısına yanıt
    Anahatra bakmış ya da fotoğrafa bakmış ne fark eder Kötümser olmayalım
  • gerek yok böyle şeylere

sabuna bastır anahtarı izi çıksın sabunu götür ondan yapar

yada kibrit kusunun içinden çıkan kağıda aynı şekilde yapabilirsin
  • resme bakarak yapanını görmedim bildiğim kadarıyla orjinalini makinanın bi tarafına kouyor diğer tarafta düz anahtarı kesiyor ama resme bakarak veya çizilmiş örneğine bakarakta yapabiliyorsa o adam hakiki anahtarcıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reşat Bey

Kopyasını yaparken zaten asıl olana bakarak yapar ? Benim götüreceğim resim olucak tabi resim gerçeği katar kaliteli olmaz ama resimde yeter diye düşünüyorum..

Anahtara bakarak yapmıyor, anahtarı götüyorsun makinenin iki tane takma yeri var birine götürdüğünü diğerine de işlenmemiş dişsiz anahtarı takıyor ve makineyi anahtarın hatlarının üzerinde gezdirerek diğer anahtarı yapıyor. simetrik olarak hareket eden iki tane baş var yani birinde oynattını diğerindede oynatıyor makine ve diğer anahtarı kullanarak yenisini kesiyor. Resime bakarak bir şeyler yapar ama kapıda biraz zorlama gerekebilir ufak tefek uyumsuzluk olduğunda yani bu durumda var

• Artık yarın gidip şansımı denicem Ama o sabun olayını keşke önceden öğrenseydim şimdi kendime kızıyorum
  • Yapabilir ama uğraşmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • neden bu tarz bişeyi istiyosun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reşat Bey

Kopyasını yaparken zaten asıl olana bakarak yapar ? Benim götüreceğim resim olucak tabi resim gerçeği katar kaliteli olmaz ama resimde yeter diye düşünüyorum..

Bakarak yapmaz... Kalıbını çıkarır asıl anahtarın O girintilerde 1 milim hata yapsa açılmaz kapı
  • Ev lazım :D evin anahtarını alamıyorum sadece resmi var elimde

• https://itunes.apple.com/us/app/keyme-digital-keychain/id663884543?mt=8

şu uygulama ile yapabilirsin veyahut çektiğin resim kaliteli olup böyle taranması lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.