Şimdi Ara

Anakart 12v Takınca Açılmıyor 2016

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir anakart problemim var, anakartım Gigabyte GA-G41MT-S2PT model Core 2 Quad işlemcili makine, çalışır durumdayken kapandı.

Anakartda Ram, Hardisk, Bios Pili, Power Supply, İşlemci, bütün parçalarını kontrol ettim hepsi çalışıyor. Bütün parçaları çıkardım, sadece anakart ve power supply taktım, 20 pini ve 12 voltluk 4 lü işlemci pini taktığımda anakart ateşlemiyor vede işlemci ısınmıyor. Fakat 12V 4 lü pini çıkartığımda anakart çalışıyor. Yani, problem Anakartın 12V 4'lü pininde. Kondansötörler sağlam, herhangi bir şişme yok.Anakartın resmini de paylaşıcam bu arada...

Önemli bir ayrıntı daha, cihaz daha önce tamir görmüş bir parçası da mevcut. Parça monte edilirken fazla havyada tutulmuş ve parçanın olduğu yer kızarmıştı. Fakat herhangi sorunu yoktu 3 senedir kullanıyordum yapıldığı günden bugüne... Dediğim zaten anakart çalışıyor fakat 12v ile daha önce tamir görmüş yer ne kadar alakalı?

Anakart arızaları ilgili bilgili arkadaşlardan fikir alabilirmiyiz arıza konusunda ?
     Anakart 12v Takınca Açılmıyor 2016

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi driverpage -- 27 Şubat 2016; 18:20:37 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.