Şimdi Ara

anakart %75 tamir yapılırmıs güvenılırmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • anakart olayını %75 tsmiri olur dıyen bı bı gılgisayarcı var onamı göndersem 20ytl olurdiyo tabii olursa güvenebilirmiyiz yanı ben burda götürdüm ama gercekten olmazmı bence buyuk ihtimal sıfırını satmak için olmaz dediler

http://www.pcpazari.com/index.php?sy=2&ino=56011

• Anakartın tamir görmesi pek sağlıklı olmuyor benim başıma geldi intel anakartımda sorun vardı yaptırdık ama olmadı bizde yenisini almak zorunda kaldık verdigin tamir parasıda boşa gider benim fikrimm
  • %25 nelerini tamir edemediklerini söyle sana yarar işe yarar mı söyleyeim.Emin olabilirsin ki onlar sadece kopan bacakları ve biraz profesyönellerse iyi lehimlerle işi halletmeye çalışırlar.Zira katmanlı olan pcb yi ve kırılan pimleri tamir edemezler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aydenk

merhaba bizde anakart tamiri yapmaktayız tamir görmüş bir anakartın sıfırından bir farkı olmaz. Ayrıca sana şunu söyleyebilirim onardığımız anakartlarda geri dönen olmamaktadır.

reklam kokan hareketler bunlar mayk!
  • quote:

Orjinalden alıntı: command_4

quote:

Orjinalden alıntı: aydenk

merhaba bizde anakart tamiri yapmaktayız tamir görmüş bir anakartın sıfırından bir farkı olmaz. Ayrıca sana şunu söyleyebilirim onardığımız anakartlarda geri dönen olmamaktadır.

reklam kokan hareketler bunlar mayk!

• yahu bende bılmıyorum %25ini ama burdan gelcek yorumlara göre hareket edeceğim yanii 20ytlye yaptırsam yada 45ytlye ikinci elini alsam en son carede 90ytlye sıfır alacağım aslında elimden cıkaracam bilgisayarı gibi tam belli olsa vericem tamire ama bakalım resklam kokan hareketlermi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.