Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
EKRAN KARTI TERMAL BAKIM YAPAN BİRİ ARANIYOR
-
Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
Bana kalırsa siz de yapabilirsiniz çok zor bir işlem değil açıkcası. Her termal pedin kalınlığı hakkında detaylı bilgiler mevcut. Bu bilgilerin mevcut olmadığı zamanlar pedlerin kalın gelmesi (vramlerin zarar görmesi)ya da ince gelmesinden (vramlerin aşırı ısınması) dolayı sorunlar oluyordu ancak şu anda böyle bir sorun olacağını düşünmüyorum.
yararlı linkler: reddit, evga forum, youtube
bu işleri yapan takip ettiğim Türk birisi vardı onu da buldum. youtube kanalından iletişime geçebilirsiniz belki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrsayar -- 4 Temmuz 2023; 23:25:27 >
-
Evet bende yapabilirim fakat birkaç farklı kalınlıkta termal pad almam gerektiğinden fiyat çok pahalı oluyor. Kullanacağım çok az olmasına rağmen 10cmx10cm almak zorunda kalıyorum. O yüzden böyle bir konu açtım belki elinde kaliteli termal pad olan birileri de yardımcı olmak ister. Bilgiler için teşekkür ederim.
KAPAT X