Şimdi Ara

EKRAN KARTI TERMAL BAKIM YAPAN BİRİ ARANIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 EKRAN KARTI TERMAL BAKIM YAPAN BİRİ ARANIYOR

EVGA 3090 FTW3 ULTRA ekran kartımın termal pedlerini değiştirmek istiyorum. Bu hizmeti veren biri var mı aramızda? Veya yönlendirebileceğiniz bir servis, dükkan gibi bir yer var mı?

Gökhan Oflaz

05330900934

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 9999 TL Miktar : 9 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• hocam merhabalar, madencilik zamanında kendi ekran kartlarım için bu işlerle uğraştığımdan belki size, belki tamir edecek arkadaşa yardımı dokunur diyerek kullandığım linkleri bırakıyorum.

Bana kalırsa siz de yapabilirsiniz çok zor bir işlem değil açıkcası. Her termal pedin kalınlığı hakkında detaylı bilgiler mevcut. Bu bilgilerin mevcut olmadığı zamanlar pedlerin kalın gelmesi (vramlerin zarar görmesi)ya da ince gelmesinden (vramlerin aşırı ısınması) dolayı sorunlar oluyordu ancak şu anda böyle bir sorun olacağını düşünmüyorum.

yararlı linkler: reddit, evga forum, youtube

bu işleri yapan takip ettiğim Türk birisi vardı onu da buldum. youtube kanalından iletişime geçebilirsiniz belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrsayar -- 4 Temmuz 2023; 23:25:27 >

• mrsayar kullanıcısına yanıt

Evet bende yapabilirim fakat birkaç farklı kalınlıkta termal pad almam gerektiğinden fiyat çok pahalı oluyor. Kullanacağım çok az olmasına rağmen 10cmx10cm almak zorunda kalıyorum. O yüzden böyle bir konu açtım belki elinde kaliteli termal pad olan birileri de yardımcı olmak ister. Bilgiler için teşekkür ederim.

• PM atınız

@StamP0fRadiation

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.