Şimdi Ara

Ekran Kartı Macun sürme hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar işte sabah uyandım açtım bilgisayarı (ekran kartı gt440) spintires a girdim fan daha oyunu açmadan vududududududududuu diye uçak gibi hırlıyor neyse geçer dedim 10 dk sonra pc ekran gitti sesler takıldı sonra pc kapandı.İşte gitti yine pc dedim sonra araştırdım biraz herhalde macun kurumuş bu kuruma konusunu araştırdım videolar felan izledim birazda sizden alayım dedim.Şimdi arkadaşlar ekran kartındaki hani işlemci gibi olan yeri söküpmü macunu süreceğim yoksa kartın üzerinde duracakmı ben macunu sürerken, birde tavsiye ettiğiniz macun varmı bunun gibi temel bilinmesi gerekenleri anlatırsanız mutlu olurum.
    Teşekkürler.

• Macunun kurudugu konusuna nasil vardiniz ?
    Sicaklik degerleri nasil..
    Garanti varsagaranti gider diye biliyorum

Termal macun kurumus sokulcek ince ve her yeri kapliyicak sekilde surulecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soğutucuyu söktüğün zaman macunu görürsün zaten. Kuru bez veya peçete ile eskisini temizle. Pirinç kadar macunu GPU'nun ortasına sürüp soğutucuyu geri takman yeterli. İşlemci gibi olan yer diye sorduğun şey GPU ve sökmene gerek yok. Zaten lehimlidir karta kırmadan sökemezsin.

HWMonitor programıyla sıcaklıkları kontrol edip emin ol sorunun ekran kartında olduğundan. Boşuna yenilemiş olma macunu.
  • Dovahkiin kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle sorun ekran kartında ama öyle kuru peçeteyle temizlenecek halde değil taş gibi olmuş neyle sökerim ben bunu ?
    Birde macun önerisi istemiştim.
    Teşekkürler.
  • subaru.sti kullanıcısına yanıt
    Araya ekran kartını açtığımı yazmayı unutmuşum.
    Teşekkürler öneri konusunda .
  • lanetcs kullanıcısına yanıt
    kolonyalı mendil veya pamukla temizleyebilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.