Şimdi Ara

Notebook Ekran KArtı Isı Ve MAcunlama Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Öncelikle S.a. Ekran Kartimin NEresine Termal Macun Sürmeliyim.

Kimisi Arkasina Kimisi Çiplerine Sürmelisin Diyor . Sizin Önerileriniz Ve de Tecrübeleriniz Var Sa Paylaşabilirmisiniz

Ekran KArtına Sadece Sağ Üst Bölümdeki Fun dan 1 Boru ile Havalandırma Yoluna Gidilmiş.

Yardımlarınız İçin Teşekkür Ederim Şimdiden

Ekran KArtı Görüntüsü
    Ekran KArtına Sadece Sağ Üst Bölümdeki Fun dan 1 Boru ile Havalandırma Yoluna Gidilmiş.

• kartın alt yüzünde işlemci vardır.fandan gelen bakır boru orayla temas ediyodur.temas ettiği yere incecik sür
    temas etmediği yerlere sürersen zarar verirsin sadece
  • Çok Teşekkür Ederim. Ekran Kartım Gelince Deneyip Buraya Gelişmeden Bilgiler Sunacağım Millet de Yararlansın
  • O borunun altında işlemcin vardır o borunun vidaları çok serttir dikkatli açın sonrasında işlemci ile karşılaşacaksınız ancak termal macun temizleyici özel kimyasallar var vatan satıyor galiba onlardan temin edin ve güzelce temizledikten sonra sürün aksi takdirde eski macunun üzerine yenisini sürmeniz size pek bir artı sağlamayacaktır. ayrıca o kare şeklinde ki ekran kartının da alt yüzeyinde ortasındadır işlemcisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Offchu! -- 5 Eylül 2010; 18:39:15 >
  • Teşekkür Ederim. Ama Boru Vidası Yok Hiç. Sadece Ekran kartını acınca Altın renginde Boruları Ekran kartına Götürmüşler.
  • ekran kartını açmak dediğin sökmek oluyor galiba.altın rengi de değil bakır
    boruların karta değdiği yerde gri/gümüş(siyah da olur) rengi kare bi parça vardır.gpu/ekran kartının işlemcisi.kalan macunu yavaşça sil/kazı.parlasın iyice
    sonra yenisini sürersin incecik.fazla sürersen ısı iletimini bozarsın.olabildiği kadar ince sürmeye çalışmalısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pea. -- 7 Eylül 2010; 1:04:36 >
  •  Notebook Ekran KArtı Isı Ve MAcunlama Hakkında

sürmen gereken yer büyük karenin ortasındaki küçük karenin yüzeyi.resimde sürülü hali görünüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anlamadığım Nokta İşlemcinin ortasındaki yere Sürüm Tamam Anladım O Çevresinde ki 4 tane daha Dikdörtgen var Onlara da Sürülmüş Resimde . Ben de Sürcem Heralde. Bir de O Bakır Borular İşlemci ye Doğru bakmıyor Sadece Ekran KArtı Alanına Hava VEriyor. Bu Sistem Doğrumu Direk Ekran KArtına VErmesi Gerek Değilmi. Bir Kaç O Şekilde Demişti Ama . 2. Sorum daha Var ama Onu Yeni Bir Konu da Açmayı Düşünüyorum.

Teşekkürler Yardımlarınız İçin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prax -- 7 Eylül 2010; 11:07:41 >
  • o dikdörtgenler de ram oluyo.bakır plaka değmiyorsa sürmene gerek yok.
    bakırların işlemciye temas etmesi lazım.etmiyorsa bi şekilde ettireceksin olmaz öyle şey
  • Tamam Saol Bakıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.