Bildirim
Ekran Kartı Fanını %100 Yapmak Zararlımı ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
fanın çalışma ömrü azalır -
ses ve fanın omrunun azalması dısında bır etkı olmaz -
+kulaklara zarar -
neden böyle bişey yapasın ki? -
quote:
Orijinalden alıntı: TiesTorN
neden böyle bişey yapasın ki?
Eğer yüksek sıcaklıklara ulaşan bir kart varsa ve oc yapılmak isteniyorsa, fan %100'e çıkarılabilir. Benim kart gibi.
Ses, fan ömrünün kısalması gibi sorunların yanısıra bir de tozlanma meselesi ortaya çıkar. Daha doğrusu kartın tozlanma zamanı kısalacak ve daha sık aralıklarla temizlenmesi gerekecektir. -
Açıkça anlatayım.Ben fan%90 larda kullanırım.Bence kartın kullanım ömrü kısalacagına fanın ömrü kısalsın diyorum.Kimse fan ömrünü tamamlayana kadar kullanamıyor.Isınan parçaların ömrü kısa olur yerim fanın ömrünü -
quote:
Orijinalden alıntı: suleymangonca
Açıkça anlatayım.Ben fan%90 larda kullanırım.Bence kartın kullanım ömrü kısalacagına fanın ömrü kısalsın diyorum.Kimse fan ömrünü tamamlayana kadar kullanamıyor.Isınan parçaların ömrü kısa olur yerim fanın ömrünü
-
quote:
Orijinalden alıntı: suleymangonca
Açıkça anlatayım.Ben fan%90 larda kullanırım.Bence kartın kullanım ömrü kısalacagına fanın ömrü kısalsın diyorum.Kimse fan ömrünü tamamlayana kadar kullanamıyor.Isınan parçaların ömrü kısa olur yerim fanın ömrünü
Default çalışan kartı %90'da kullanıyorsan tamamen gereksiz iş yapıyorsun derim. -
Ben pc yi açtığımda direkt oyun açıyorum.Benim pc sadece oyun amaçlı.Ne film izliyorum nede nette turluyorum.konsol gibi power tuşuna bas oyuna gir.Yani default kullanacağım uygulama yok.Tabi şöylede denebilir oyunlarda %90a ayarlayıp oyuna girilebilir. -
Kardeşim o kartlar zaten sen oyun oynayasın diye yapılıp fan devri de ona göre ayarlanıyor. Kafana göre %90 yapmanın hiçbir faydası yok. -
Uğultu kulaklara zararli
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- palit ekran kartı alınır mı
- nvidia g sync açma
- gpu 100 kullanıyor
- beklenmedik sistem arızası nedeniyle varsayılan performans optimizasyon ayarları geri yüklendi
- paylaşılan gpu belleği nedir
- dikey senkronizasyon nedir
- nvidia geforce 8800gt
- rtx 4060 ne zaman çıktı
- afmf 2
- ekran kartı resetleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X