Şimdi Ara

Ekran Kartı Fanını %100 Yapmak Zararlımı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• fanın çalışma ömrü azalır
  • ses ve fanın omrunun azalması dısında bır etkı olmaz
  • +kulaklara zarar
  • neden böyle bişey yapasın ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiesTorN

neden böyle bişey yapasın ki?

Eğer yüksek sıcaklıklara ulaşan bir kart varsa ve oc yapılmak isteniyorsa, fan %100'e çıkarılabilir. Benim kart gibi.

Ses, fan ömrünün kısalması gibi sorunların yanısıra bir de tozlanma meselesi ortaya çıkar. Daha doğrusu kartın tozlanma zamanı kısalacak ve daha sık aralıklarla temizlenmesi gerekecektir.
  • Açıkça anlatayım.Ben fan%90 larda kullanırım.Bence kartın kullanım ömrü kısalacagına fanın ömrü kısalsın diyorum.Kimse fan ömrünü tamamlayana kadar kullanamıyor.Isınan parçaların ömrü kısa olur yerim fanın ömrünü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: suleymangonca

Açıkça anlatayım.Ben fan%90 larda kullanırım.Bence kartın kullanım ömrü kısalacagına fanın ömrü kısalsın diyorum.Kimse fan ömrünü tamamlayana kadar kullanamıyor.Isınan parçaların ömrü kısa olur yerim fanın ömrünü

• quote:

Orijinalden alıntı: suleymangonca

Açıkça anlatayım.Ben fan%90 larda kullanırım.Bence kartın kullanım ömrü kısalacagına fanın ömrü kısalsın diyorum.Kimse fan ömrünü tamamlayana kadar kullanamıyor.Isınan parçaların ömrü kısa olur yerim fanın ömrünü

Default çalışan kartı %90'da kullanıyorsan tamamen gereksiz iş yapıyorsun derim.
  • Ben pc yi açtığımda direkt oyun açıyorum.Benim pc sadece oyun amaçlı.Ne film izliyorum nede nette turluyorum.konsol gibi power tuşuna bas oyuna gir.Yani default kullanacağım uygulama yok.Tabi şöylede denebilir oyunlarda %90a ayarlayıp oyuna girilebilir.
  • Kardeşim o kartlar zaten sen oyun oynayasın diye yapılıp fan devri de ona göre ayarlanıyor. Kafana göre %90 yapmanın hiçbir faydası yok.
  • Uğultu kulaklara zararli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.