Şimdi Ara

Anakart Arızalı LG G3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık LG Model #G3
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anakart arızalı Lg G3 telefonumu satmak istiyorum. Cihaz açılmıyor. Ekranında sol üst köşede hafif bir sararma mevcut idi. Parça niyetine kullanmak isteyen olursa uygun bir fiyata bırakabilirim. Fiyat tekliflerini pm ile iletebilirsiniz.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• siz bir fiyat verseydiniz daha iyi olurdu bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smrt_Sistem

siz bir fiyat verseydiniz daha iyi olurdu bence

Evet hocam haklısınız da ne kadar ederi var bu konuda bir fikrim yok. çöpe gideceğine uygun bir fiyata birilerinin işini görebilir diye düşündüm.

• Aynı durum bende de var. Ekran fiyatları forumda var fakat şimdi araştırırken gördüm. Burada görüştüğüm bir servis Anakart için 200 TL ücret belirledi. Telefonun şuan çalışan haliyle 2. eli forumda 500-600 TL arası. Ben de kararsızım. Bu şekilde satacaksanız parça parça fiyat belirtmeniz yararınıza olacaktır. İyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stutt

Aynı durum bende de var. Ekran fiyatları forumda var fakat şimdi araştırırken gördüm. Burada görüştüğüm bir servis Anakart için 200 TL ücret belirledi. Telefonun şuan çalışan haliyle 2. eli forumda 500-600 TL arası. Ben de kararsızım. Bu şekilde satacaksanız parça parça fiyat belirtmeniz yararınıza olacaktır. İyi günler.

Teşekkürler. Yeni telefon alma aşamasındayım bunu yaptırmak istemiyorum ama eğer 200 TL gibi bir ücret isteniyorsa (32 gb olan model) yaptırıp 400 liraya satabilirim. Özelden servis hakkında bilgi verebilir misiniz ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.