Şimdi Ara

Asus b550 f anakart ethernet sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, yeni bir anakart aldım ASUS B550-F modeli. Eski kartımı söküp yeni kartımın montajını yaptım,!Windows 10 64 Bit’i sıfırdan kurulum yaptım, CD'den anakartin driverlarini yükledim fakat bir türlü Ethernet yüklenmiyor. Kablo takılı ışığı yanıyor anakart üzerinde fakat kurulum olmuyor. ASUS'un kendi sitesinden indirdim telefonumu bağlayarak , Intel'in kendi de sitesinden indirdim; takılı adaptör yok diyor. Sonuç yok, olmuyor. Sıfır anakart mi bozuk yani yardımcı olur musunuz nedendir? ASUS kendi uygulamasındaki driveri yüklerken Windows'la alaka bir hata veriyor bazen does not Support opperating sistem WNT_10.oh 64. Şimdi diyeceksiniz Windows 10 la uyumlu değil, 64 Bit de indirdim güncel Ama olmadı asusun sitesinden indirileni yüklemek için uygulamayı çalıştırıyorum hiç tepki vermiyor Intel den indirdigimi deniyorum takılı adaptör yok diyor kurulumu bitiriyor normalde direkt windows kurulumunda tanıması lazım bios ile alakali mi aygit yöneticisinde birtek ünlem işaretli ethernet denetleyicisi kaldı lutfen yardimci olur musunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Windows 10 un hangi sürümünü kuruyorsunuz?En son versiyonu farklı driver istiyor.Eğer böyle bir problemse tavsiyem 1909 versiyon windows 10 kurmanız.Yada 20H.. versiyonuna uygun driver bulmanız gerekir.
  • yani ustam 1 yıl önce winows'un kendi sitesinden indirip yazdırdığım cd'den kullanıyorum her formatta ondan yapıyorum bu zamana kadar böyle bir olayla ilk defa karşılaşıyorum ehterneti takınca anakartın Ethernet ışığı yanıyor bozuk desem hiç yanmaz aygıt yöneticisinde görüyor ama driver yüklemiyor bu nasıl haldir böyle Asus b550 f anakart ethernet sorunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: muski

Windows 10 un hangi sürümünü kuruyorsunuz?En son versiyonu farklı driver istiyor.Eğer böyle bir problemse tavsiyem 1909 versiyon windows 10 kurmanız.Yada 20H.. versiyonuna uygun driver bulmanız gerekir.
    yani ustam 1 yıl önce winows'un kendi sitesinden indirip yazdırdığım cd'den kullanıyorum her formatta ondan yapıyorum bu zamana kadar böyle bir olayla ilk defa karşılaşıyorum ehterneti takınca anakartın Ethernet ışığı yanıyor bozuk desem hiç yanmaz aygıt yöneticisinde görüyor ama driver yüklemiyor bu nasıl haldir böyl
  • Konuyu hortlatmış oluyorum lakin çözümü buldum olur da ayni sorunu yaşayanlar olur ise yardımcı olmuş olurum ayni anakartın A modelini kullanıyorum format attım fakat ethernet kablosu takılı olmasına rağmen ağ simgesinde çarpı işareti var ne yaptıysam olmadı driver yüklemeye çalıştım olmadı çift tıklıyorum tepki vermiyor iki çözüm var eliniz de mutlaka USB girişli wifi alıcı olsun onu PC ye takin wifi olarak bağlanın masaüstü PC kullananlar için bu geçerli eğer anakart wifi desteklemiyorsa tabi. Windows güncellemelerini yapın son sürüme yüklenmiş olacak en son açılışta olduğunu göreceksiniz. Elinizde wifi alıcı yok ise telefondan USB kablo ile bağlanın fakat çok veri yiyor ve çok yavaş tavsiyem USB WiFi ile işinizi görmeniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    z87-a Anakart için ram sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.