Ardaşlar merhaba ,
Zyxel VMG3625 T50B modemi kullanıyorum TV de ve Mibox cihazım da film dizi vs izlerken bi anda kablosuz ağ bağlantısı yok hatası alıyorum ağ ayarlarına giriyorum ve 5hz wifi yok oluyor 2.4 ghz var ama 5 ghz gidiyor bulunmuyor geliyor bağlanmıyor kayboluyor geliyor devre dışı yazıyor oysa ki modem ara yüzünde aktif bi anda gidiyor 20 dk sonra ağ birden geliyor bu neden kaynaklanıyor olabilir başka modemde de denedim onda da kayboluyor wifi adı uzun değil 5ghz adı kısa tuttum ama bu sorun hep oluyor Tv ve mi box ile modem arasında 1 karış mesafe yok zaten tv de mi box da 5ghz frekansı destekliyor değerli yardımlarınızı rica ederim
Vdsl alanabilecek maksimum değer
merhaba ,
bugün adsl alt yapımız vdsl olarak yeni dolaplara geçti netspeed ve türknetde sorgularımda 44 megabit çıkıyor maksimum telekomu arayarak 50 megabite geçiş yaptım sözleşme bitince türknete geçiş yapacağım, fakat modem de alabileceğim hız değeri 83 megabit görünüyor alt yapıda 44 çıkıyor aslında bu değerlerle 75 megabit alabilirim gibi siz değerli arkadaşlar ne diyorsunuz bu duruma
Asus b550 f anakart ethernet sorunu
|
amd ryzen 1500 x 1.5ghz de
bilgisayarımda dar boğaz mı var ?
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 16
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 1.177 (Bu ay: 62)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware