Şimdi Ara

bilgisayarımda dar boğaz mı var ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 7300 tl değerinde bilgisayar topladım fakat yalnış bişiler yaptım diye şüpheniyorum oyunlarda pek istediğim performansı alamıyorum

asus prime b350 plus anakart am4

amd ryzen 5 1500 x işlemci

16 gb ddr4 ram corsair 3000 mhz

asus rog strix rx 580 8 gb 256 bit ekran kartı

scandisk 240 gb ssd

power sub 750 + 80 bronz

bu sistemde yalnış var mı yol yakınken iade edelirim bu sistemde bişi yoksa eğer ayarlar ile ilgili mi sıkıntı var bu ekran kartına gore cok ıyı fps almam lasım ama ornek cs go da 80 fps ultra bıle degıl oyun ayarları

• @enes_akbas

Masaüstünde sağ tuşa tıklayıp "AMD Radeon Settings" e girdikten sonra aşağıdaki şekilde ayarları yaparsan düzelir.
    https://youtu.be/rih08p-OXws?t=36s

Global Settings ve CS:GO menüsü içinde "Frame Rate Target Control" seçeneğini kapatabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 8MB AGP -- 13 Mayıs 2018; 14:13:35 >
  • o sistem 250 300 fps bile alır v sync acıktır oyundan yada radeon ayarlarından
  • geri dönüşleriniz için teşekkür ederim youtubeda kı ayarları yaptım sımdı tekrar deneyeceğim

vsync kapalı durumda

pubg oynarken karakterle 5 adım atıp hafıf tık dıye takılma olur oluyor sonra oyun oynadıkca duzelıyor kafayı sıyırcam donanım aslında o kdar da kotu degıl dıye dusunuyorum

bu arada monitor 75 hz amd freesync destekliyor acmada yada kapatmamda fark olacak mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enes_akbas -- 13 Mayıs 2018; 15:2:55 >
  • @enes_akbas

Monitörün freesync destekliyse açık kalsın bence.

16GB ram var, sanal belleği kapatmanı öneririm. Takılma yapar.

Bir de AMD Radeon Settings - Shader Cache kapalı mı açık mı?
  • o pubgde normal oyunun özürlülüğü o .
  • 8MB AGP 8 kullanıcısına yanıt
    aynen monitor freesync destekli sanal belleği nasıl kapatabılırım

shader cache acık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes_akbas

aynen monitor freesync destekli sanal belleği nasıl kapatabılırım

shader cache acık
    Shader cache kapatmanı öneririm.

https://www.youtube.com/watch?v=uq1Wm-Pmc1w

"Disk belleği dosyası yok" işaretleyip "Ayarla" ya bas. Sonra tamam a basıp bilgisayarı yeniden başlat.
  • valla arkadaslar ne yaptımsa sorunu cozemedım suan o kadar pısmanım kı amd ıslemcı ve amd tabanlı ekran kartı aldıgıma

şu sistemle super fps almam lazım ama yok gtx 1050 ti bile youtube da bakıyorum benden daha akıcı oynuyor oyunu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.