Şimdi Ara

Vdsl alanabilecek maksimum değer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bugün adsl alt yapımız vdsl olarak yeni dolaplara geçti netspeed ve türknetde sorgularımda 44 megabit çıkıyor maksimum telekomu arayarak 50 megabite geçiş yaptım sözleşme bitince türknete geçiş yapacağım, fakat modem de alabileceğim hız değeri 83 megabit görünüyor alt yapıda 44 çıkıyor aslında bu değerlerle 75 megabit alabilirim gibi siz değerli arkadaşlar ne diyorsunuz bu duruma

• 75 alırsın, 100 zorlama kopar

• merhaba paketi 75 yaptım snr margin downstream değeri 9,9 db ye düştü ama uploud halen yüksek 25,3 bu uploud neden bu kadar yüksekte download margin düşük anlamıyorum

• enes_akbas E kullanıcısına yanıt

upload hızı 8 mbps olduğu için snr fazla etkilenmez download hızında hattın kapasite sınırına kadar alıyorsunuz bundan dolayı upload snr si yüksek olur ha saye gelir 25 mbps upload olur o zaman upload snr değeri de düşer.

steam dan bişi indireyim dedim test için modemin internet ışığı canlı yanarken download'a başlayınca sönecek gibi oluyor kaldırmıyor mu acaba kopma olmadı daha ama snr margin uploud çok iyi 25,3 ama download 9,9 müşteri hizmetlerini arıyorum bişi yok diyorlar değerler iyi diyorlar sizin bağlantıda bi sorun olabilir mi diyor olsa uploud da düşük olur yani

• hmm mantığı şimdi çözdüm uploud değerinin kapasite sınırına kadar almadığım için uploud snr yüksek download'ın dibine kadar aldığım için düşmüş sence sağlıklı mı 9,9 kopma olmuyor böyle devam edeyim mi 50 megabite geri çekeyim mi hızımı

Ben 7.5-8 ile kullanıyorum bir sorun yok. 9.9 da iyi bir değer sorun yaşatmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

o internet ışığı sen internet kullandığın için yanıp sönüyor. Öyle basit düşünme sönecek gibi diye bişey yok :D kopsa direk DSL ışığı söner zaten.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.