Şimdi Ara

Anakart Bios Ekranında İnternet bağlantısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AsRock H110M DVS R3 anakartım var. AsRock firmasının sunduğu BIOS menüsünden BIOS güncelleme özelliğinden (internet flash diye de geçiyor) yararlanmak istediğimde internete bağlı değilsiniz diyor. Aslında bağlıyım ama kasa kablolu olduğu için ethernet ışığı BIOS menüsünde yanmıyor. Nasıl bu ethernet ışığını yakıp BIOS menüsünde internet erişimi sağlayabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• modemden ip alamıyor olabilirmi. modemde dhcp kapalı mı? windowsta manuel ip falan vererekmi giriyorsun ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayar masaüstüne gelince internet bağlı oluyor.Ama Bios menüsünde ethernet ışığı yanmıyor.Biosu kapattıktan 4 saniye sonra yanıyor ışık.dhcp nedir nasıl açılır nasıl kapatılır bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi registermy -- 24 Temmuz 2018; 18:28:14 >
  • USB'den güncelle işte neden macera arıyorsun.

Ayrıca online bios güncelleme vs. tarzı şeyler sağlıklı değil, çoğuda buglı anakartı brick ettirebilir.
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Hocam internetten bulamadım bios güncel sürüm.Hatta hiçbir sürümü bulamadım.Bulsam inan ki usbden yapardım.Bir bakabilir misin vaktin varsa benim anakart modelinin güncel bios sürümünü.

• quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

https://www.asrock.com/mb/Intel/H110M-DVS%20R3.0/?cat=Download&os=BIOS
    Allah razı olsun dediğiniz yeri indirdim lakin the bios file does not support this model hatası alıyorum.Bunun nedeni nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

https://www.asrock.com/mb/Intel/H110M-DVS%20R3.0/?cat=Download&os=BIOS
    eyvallah kardeşim sorunu çözdüm sayende.hallettim o sorunu da.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.