Şimdi Ara

anakart bios nasil sifirlanir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Msi z77a g43 kullanıyorum. Biosun ayarını bozdum. pc yi açarken siyah ekranda kalıyor. Msi resmi bile gelmiyor. Bios u sifirlamam gerek. nasıl yapabilirim? Bios pili çıkartıp takmak disinda?

anakart bios nasil sifirlanir?

Sorun bu şekilde. Del e basinca altta yapılandırma yukrlniyor yaziyo kaliyo öyle. Oc genie açarken oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  anakart bios nasil sifirlanir?  anakart bios nasil sifirlanir?
    Anakartın üzerindeki "JBAT1" jumperı ile bios sıfırlanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor Arhentir -- 21 Temmuz 2012; 14:01:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 3X3CUT0R

anakart bios nasil sifirlanir?  anakart bios nasil sifirlanir?
    Anakartın üzerindeki "JBAT1" jumperı ile bios sıfırlanıyor.

hocam çok teşekkür ederim tornavidayı değdirdim. pc kapandı. sonra tekrar açtıgımda düzeldi. bu yeni anakartları anlamıyorum ben ya yeni yeni teknolojiler var. eskiden yanlış bişey yaptıgımda pili çıkarıp takıyodum sorun kalmıyodu.

• Bios pilini çıkarmadan önce PSU'dan güç kablosunu çektin mi peki ?Birde Jbat1 jumperını PC açıkken kullanma zarar verebilir.
  • çekmiştim çıkardım 5 dk bekleyip taktım yine aynı durum olmustu. sonra mobilden girdim yazını gördüm baktım buldum o andada tornavida vardı ynaımda heycandan pc yi kapatmadan direk değdirdim aralarına kapandı pc. sonra tekrar açınca düzeldi işte. çok teşekkür ederim tekrardan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BIOS Update Dosyalari Hic Yok
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.