Şimdi Ara

Anakart bozuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gigabyte ga-h55-ud3h anakartım var geçenlerde oyun oynarken pc birden bire kapandı ve bir daha ne görüntü geldi nede klavye mausa ekektirik gitti sebebi ne olabilir ?

• Sistem bilgisini paylasirsaniz, Daha iyi yardimci olabiliriz.
    Pc bi anda kapanmasinin bir çok sorundan olabilir, Neden direk anakarta yoneldiniz? Daha onceden bir sıkinti cikardi mi?
  • Sistemim xaon x3440 işlemci rx570 ddr3 8 gb ram
    O.C ile 3.8 ghz de kullanıyorum anakart hariç psu ekran kartı ram gibi bütün parçaları değiştirdim ve denedim start verdiğimde kasanın tüm ışıkları yanıyor fanlar çalışıyor anakart ledleri çalışıyor ancak görüntü gelmiyor mausa klavyeye elektirik gitmiyor bende anakartımın arızalı olduğu kanısına vardım ancak neresi arızalı bilemiyorum.
    Teşekkür ederim.
  • Usbler çalışmıyosa anakart arızalıdır.
  • Kadtim K kullanıcısına yanıt
    Bu hata geçen gün cpu voltajı ayarlarken başıma gelmişti. Ben şu şekilde çözdüm, ramleri ve bios pilini çıkart bunları çıkardıktan sonra bilgisayarı çalıştır 2 dk bekle sonra kapat. 5 dk kadar kapalı şekilde bekle. Eğer 2 ve daha fazla ram kullanıyorsan ramlerden sadece 1 tanesini tak. Tek ram ise olduğu gibi tak pili de tak anakartın arka kısmındaki klavye ve maus usb uçlarını çıkar farklı yerlere tak sonra çalıştır. Bende bu şekilde sorun çözüldü sende faydası olurmu denemek lazım.
  • 1-2 gün içirisinde kesinlikle deneyeceğim teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI Anakart Pinler Yamuldu
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.