Bildirim
MSI Anakart Pinler Yamuldu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Uçlu kalem ile düzeltmeyi dene. Resimden belli olmuyor AMD işlemcinin pimlerini böyle duzeltmjstim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok iyi taktik vermiş bunu dene veya ince tığ falçata da deneyebilirsinama hassas ol hatta belki önden biraz fön ile ısıtabilirsin eğmek kolaylaşır pin koparsa komple yuva değişmesi gerekir dikkat et.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İlerleyen saatlerde fotoğrafı güncellicem , pinlerde kopma yok umarım yapabilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynısı başıma gelmişti çözümü anakartı atmakta bulmuştum. İşlemci pini gibi de değil çok lanet bişey.
-
İnce uzun iplik iğnesi ile aynı konumuna getirirsen çalışır. Zamanında z170 anakartim da yamulmustum öyle düzeltmiş tim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 19 Ağustos 2024; 21:18:39 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Pinleri ne yazık ki yapamadım , düzeltmeye çalışıyorum ama PC açılmıyor
İşin ehli bir bilgisayarcıya verin en iyisi. Fazla zorlamak da kötü çünkü yukarıdaki arkadaşın dediği gibi pinlerde kopma olursa soketin değişmesi gerekir.
-
Çok fazla pin yamulmuş. İnce bir aletle düzeltmeye çalış fakat çok düzelecek gibi durmuyor. Kenarlarda 1-2 tane olsa daha kolay olurdu.
-
Servis Pointe Kartı Gönderdim , Yeni Soket Takıldı 1.300 ₺ işlem ücreti aldılar
Normal o düzeltilmez di zaten uğraşmazlarda hocam.
-
Ben daha kötüsünü düzeltmiştim soket değişimi de çok sağlıklı bir şey değil.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X