Stock soğutucu kullanıyorum.Bu gün sökeyim termal macunu yeniliyim dedim.Kasayı bi açtım ki ne göreyim fan işlemciden biraz ayrık duruyor neyse dedim söktüm güzel mi güzel macunladım tam yerine takıyordum tırnak daha zorlamadan çat etti.Şimdi japonla yaptıştırdım o tırnağı ama soğutunun mandalını döndürürsem tak yine kılıyor.Çalışıyor şimdi ama 48 derece daha oyuna girmedim girdiğimdeki ısıyı merak ediyorum Asıl soru o soket ayrıl olarak satılıyor mu ?Satılıyorsa nerede bulabilirim ?
Hmm, sorun çözülebilir. Ufak bir tel ile bağlayabilirsin...
Alx 'cevabın için sağol ama onlar geçici çözümler.O soket ayrı olarak satılıyor mu onu bilmek istiyorum.Boşu boşuna dolaşmıyım eğer satılmıyorsa..Suan max %100 yükte 64 oluyor.
2. El bilgisayar donanimi saticilarinda bozuk kullanilmayan anakartlardan cikma, AM2 sogutucu soketi ve backplate'i (anakart arkadasindan tutturma plastigi) tegmin edebilirsin para istiyeceklerini sanmam...
Servislerde vs bulabilirsin aslında.
Ama bütçe var alırım dersen işlemciyi riske atmaya deymez
Alx 'cevabın için sağol ama onlar geçici çözümler.O soket ayrı olarak satılıyor mu onu bilmek istiyorum.Boşu boşuna dolaşmıyım eğer satılmıyorsa..Suan max %100 yükte 64 oluyor.
70 derece sınır dikkat et 70 i aşmamaya bak
quote:
Orjinalden alıntı: krm-iks
Serviste değilde bir iki yer var oraya sorayım en iyisi. Fan almak çözüm değilki.Fanı alsam takılacak olan yer kırık. Şuraya takılan tırnak kırık.. Cevaplarınız için herkeze teşekkür ederim.
Bu bilgisayarcıların hepsi milleti nasıl kazıklarım,nasıl kandırırım diye uğraşıyor.Yeni anakart almam lazımmışta,tek olarak satılmaz mışta... Diyorum am2 anakartın soğutucunun takıldığı yer diyorum kaç pin diyor?Dedim farketmez hepsi uyar ona yok uymaz.Ne farkeder dedim benim x2,adam 745 pin var,938 pin war diyor.x2 de 745 pin mi var ?Yarın gidicem bir tanıdığa belki onda vardır.Benden başka kimse kırmadımı o soketi ya ??
japon yapıştırıcısı çözüm değildir, fanı takarken en ufak bir zorlamada kopar. bence takılı olan kızağı değiştir. yeni bir kızak takman gerekiyor...
quote:
Orjinalden alıntı: d4rkston3
2. el bozuk anakart işini görür...
quote:
Orjinalden alıntı: d4rkston3
quote:
Orjinalden alıntı: krm-iks
Serviste değilde bir iki yer var oraya sorayım en iyisi. Fan almak çözüm değilki.Fanı alsam takılacak olan yer kırık. Şuraya takılan tırnak kırık.. Cevaplarınız için herkeze teşekkür ederim.
Ricaederim. Yanık bir anakart bulabilirsen olur. Aslında serviside çok yüksek bir fiyat istemez hatta para bile almayabilir. Mp3 çalarımın bataryayı tutan kapağının pini kırılmıştı. Servise gitt geldi para almadılar
yarın bi tanıdığa gitcem,sizi bilgilendiririm.
Bu gün tanıdığa gittim büssürü eski tip soket çıkardı ama hiç am2 soketli anakart arzalanmamış.Elinde fazladan veya anakartı yanmış bir kimse varsa buraya yazabilirse çok memnun olurum
Mecidiyeköydeysen Gel Ben Sana Bulurum
quote:
Orjinalden alıntı: MoonWalk
Mecidiyeköydeysen Gel Ben Sana Bulurum
İlginiz için teşekkürler.Fakat 'madlive' bana özelden ulaştı ve anlaştık.Pazartesi inş. bende olacak.Nazik davranışından dolayı ona çok teşekkür ederim.
konuyu hortlatmak gibi olacak ama aynı sorun benim de başıma geldi. japon düzgün tutmaz diye düşündüm. oraya uygun küçük bir vida koymayı düşünüyorum ama şu anki durumunda işlemci bilgisayar açıldıktan 10 saniye sonra 80 dereceyi görüyor sonra kapanıyor zaten. elinde bu parçadan fazla olan varsa satın alabilirim, elimde eski parçalar da var onlarla takas vs. de yapabilirim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme