AMD Ryzen 9 7900X3D İşlemci Var , Sıvı Soğutma Olarak Hangi Ürünü Almalıyız ?
Thermalright Frozen Warframe 360 Düşünüyorum Yeterli Gelir mi ?
MSI Anakart Pinler Yamuldu
Arkadaşlar MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi DDR5 Anakart'ın Pinler Yamuldu , Aydın'da Yaşıyorum Bu Pinler Düzelir Mi ?
2019 Seat Leon Aracım Var.Aracı Aldığımdan Beri Kullanmış Olduğum Araç Bugün Çalışmadı , Araç Marş Basmıyor.70Ah Akü Bakıyorum Kafam karıştı.EFP - AGM Akü Çeşitleri Var.Şuan Araçta Bulunan Akü Varta 70Ah Akü.AGM Mi Almak Lazım ? Yoksa EFP'den Devam Mı Etmeliyim ?
Tavsiye Edebileceğiniz Akü Varsa Memnun Olurum.
Ryzen 5 7500F İşlemci Soğutucu Tavsiye
Arkadaşlar Merhaba
İtopya'dan V.O.K New Year Sistem Satın Aldım.5-6 Ay Sonra İşlemciyi Değiştiricem ve 7800x3d Alıcam.İleriye Dönük Olması Açısından İşlemci Soğutucusu Almak İstiyorum.
Sıvı Soğutma Mı ? Yoksa Hava Soğutma Mı Almamız Gerekiyor ?
Hava Soğutucu Olarak Bu Ürün Olabilir Mi ? THERMALRIGHT Peerless Assassin 120 SE ARGB
Sıvı Soğutma Daha İyi Olur Derseniz Önerilerinize Açığım.Sıvı Soğutucu Olarak Maksimum Bütçe 3-3K Arası.
8-10 K Arası Monitör Seçimi
8 - 10K Arası 2K Oyun Amaçlı Bir Monitör Almayı Düşünüyorum.Kafam Çok Karıştı 3-4 Monitör Arasında Gidip-Geliyorum.Kullanım Amacı Tamamiyle Oyun Olucaktır.
Işık Sızması - Ghosting Gibi Problemler Olmaması Tercihimdir.
Görüntü Kalitesi Önemli Renkler Vs..
Curved ve Yada Düz Olması Fark Etmez.
Farklı Bir Ürün yada Şu Monitör Bunlar'dan Daha İyi Dediğiniz Bir Monitör'de Olabilir.Çok Çok İyi İse Bütçeyi 1K Maksimum Arttırabilirim.
MSI G274QPF
MSI 27" G274QPF QD
Gigabyte G27QC 27
ViewSonic VX2780J
Samsung Tv Ekran Değişmi Hakkında
Arkadaşlar merhaba
Oğlan sağolsun az önce tv'nin ekranına birşey atması sonucu ekran çatladı.Cihaz 55NU800
Ekran değişimi için ortlama fiyat nedir ? Ya da daha önce'den ekran değişimi yaptıran var mı aramızda?
35K Monitör Dahil Sistem
Arkdaşlar merhaba.Kuzenim pc almak istiyor bütçe mak 35k.Amd sistem ilk tercihimiz olucak.Sizlerden yardım bekliyorum
Kasko 13.000 TL
2019 Seat Leon aracımız var bugün kasko için bir firmadan 13.000 tl bir fiyat geldi.Geçen sene 1.900 tl'ye yaptırmış olduğum kasko şimdi çıkan rakama çok şaşırdım bu kadar yüksek beklemiyordum..
Sigorta kim bilir kaç çıkacak.
Birçok haber sitelerinde Cep telefonu ve bilgisayar için ÖTV indirimi geleceği konuşuluyor.Babam'a telefon bakıyorum şuan için almayı erteledim.Cep telefonu için sizce beklenmeli mi ?
Sıfır Aldığım Telefon IMEI Kopyalandı
Arkadaşlar Merhaba;
19 Ağustos 2022 tarihinde Hepsiburada'dan Xiaomi Mi 11 Lite Satın Aldım.
Bugün itibariyle eşimin telefonuna mesaj geldi.Mesaj içeriği Xxxx IMEI numaralı cihaz kayıt dışıdır.90 günlük kullanım hakkı kalmıştır.Lütfen satın aldığınız yere başvurun şeklinde mesaj geldi.
Bu durumun ardından hepsiburada müşteri hizmetlerine durumu bildirdim.
Cihaz 2 kez servise gitti ve hiçbir şekilde dışarıda bir telefoncıya gitmedi.
Neler yapmam gerekir ?
Meslek: A101
Seat Leon 1.6 Dizel DSG FR |
Son Giriş: 1 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 16 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.199
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 32.465 (Bu ay: 828)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.319 (Bu hafta: 2)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor