Şimdi Ara

Monitör Tavsiyesi 10-11K

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
41
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AMD Ryzen 7500F & 7700XT Ekran Kartım Var.2K Bir Monitör Arıyorum.Oyun Amaçlı Düşünüyorum.Oynadığım Oyunlar Online FPS Oyunları.

Aklımdaki Model ViewSonic VX2758A-2K-PRO-3 27" 1 ms 2K IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü

Bu Fiyat Aralığında En İyi Monitör Hangisidir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bulabilirsen MSI MAG 274QRF QD E2 MSI MAG 274QRF QD E2. E2 takısına dikkat. Yabancı sitelerdeki incelemeleri de çok iyi.

Volkan Oyun Kuvvetleriyoutube
    Ürünü bana gönderdiği için MSI'a teşekkür ediyorum. Ürün stoklarda olduğu an link eklenecektir. MSI Shout Out Steam Kodu Kampanyası: https://msi.gm/S488FCF3 #monitor #gaming #oyun #pc #bilgisayar #gpu #sistem #nvidia #amd #işbirliği #reklam Kendi kullanmış olduğum monitör olan MSI MAG 274QRF-QD'nin yerini artık kardeşi MSI MAG 274QRF QD E2 aldı. Biz de MSI MAG 274QRF-QD E2' yi tüm ayrıntılarıyla inceledik ve zaten aktif olarak kullanmış olduğum 274QRF-QD monitörün de üzerine katarak gelen bir monitör olduğu için, bu anlamda çok daha fazla tecrübeye sahip olduğumuz bu model hakkında sizleri videoda tüm ayrıntılarıyla bilgilendirmeye çalıştık. Monitörü MSI RTX 4080 SUPRIM X ekran kartıyla test ettik. Birçok Triple A oyunda ve online oyunda kendisini denedik ve monitörün daha çok kimlere hitap ettiğini ve kimlerin bu monitörü almasının daha doğru olacağını tüm ayrıntılarıyla videoda açıkladık. MSI MAG 274QRF-QD E2 ile ilgili aklınıza takılan tüm soruları yorum kısmında bana sorabilirsiniz. Elimden geldiğince tüm yorumları cevaplandırmaya çalışıyorum. Kanala destek olmak için videoyu beğenip kanala abone olmanız bizi çok mutlu eder. Destek olan herkese sonsuz teşekkürler. İyi seyirler. V.O.K Facebook Grubu: https://www.facebook.com/groups/volka... INSTAGRAM: volkanoyunkuvvetleri_ Video içeriği: 00:00 - MSI MAG 274QRF QD E2 İlk Bakış 00:40 - Kutu İçeriğinden Çıkanlar 00:58 - Kurulum İşlemi 01:18 - Boyutlar ve Ağırlık 01:32 - Tasarım, ve RGB Desteği 02:04 - Joystick ile Tüm Menülere Hakimsiniz 02:28 - Monitörün Hareket Kabiliyeti 03:02 - Tüm Bağlantı Noktaları 03:57 - Teknik Özelliklere Giriş 04:43 - Resmi Olarak NVIDIA G-SYNC Desteği Var Mı? 05:06 - Parlaklık ve Kontrast Oranı Bilgileri 05:23 - Renk Alanı Desteği Teknik Bilgileri 05:50 - Tüm Menülerin Ayrıntılı Açıklamaları - Oyun Menüsü 05:59 - Gece Görüşü Menüsü Açıklaması 06:11 - Tepki Süresi ve MPRT Sync Ayarları 06:41 - Yenileme Hızı ve Alarm Menüsü 06:51 - KVM Özelliği Nedir? Ne İşe Yarar? 07:03 - Ekran Yardımı ve Adaptive- Sync Menüsü 07:23 - Profesyonel Mod Seçeneği İle Renk Alanı Ayarları ve Düşük Mavi Işık 07:39 - HDCR Ne işe Yarar? Görüntü İyileştirme Ayarı Nedir Ne İşe Yarar? 07:58 - Görüntü Menüsü Ayarları ve Giriş Kaynağı Menüsü 08:20 - PIP/PBP Nedir? 08:36 - Gezinme Tuşu Menüsü ile Joystick Kısayol AyarlarIı 08:45 - Genel Ayarların Bulunduğu Menü 08:54 - USB Type -B Kablosu İle Gaming Intelligence Kullanımı 09:25 - Monitör İle İlgili Tecrübelerimiz 09:51 - 274QRF-QD ile 274QRF QD E2 Modeller Arasındaki Farklar 10:14 - Renk Canlılığı Nasıl? Minimum Hangi Ekran Kartları İle Kullanılmalı 10:40 - IPS Glow, Işık Sızması ya da Ghosting Sorunu Var Mıydı? 11:10 - Monitörün Eksi Tarafları Neler? 11:53 - Genel Değerlendirme 12:27 - Sorularınızı Yorum Kısmından Sorabilirsiniz #monitor #gaming #oyun #pc #bilgisayar #gpu #sistem #nvidia #amd #işbirliği #reklam
    https://www.youtube.com/watch?v=c_cHnCdOpHw
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7-9k Monitör Önerisi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.