Şimdi Ara

Asus FX505DT anakart üzerindeki ekran soketi koptu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
47
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptop ekranında klavye ile yazarken arada ekran gidip geliyordu, büyük bir hata yaparak içini açtım. Anakart üzerinde bulunan ekran soketine dokunduğumda görüntünün gidip geldiğini fark ettim, çıkarıp takayım derken soket elimde kaldı, ana karttan koptu. Tamir işlemi için İstanbul anadolu yakasında önereceğiniz bir yer var mıdır? Yetkili servis büyük ihtimalle ana kart değişimi diyecektir.

• @Def-Tech Soket komple yenilensin dersen ücret başka eskisi yerine tekrar lehimlensin dersen ücret daha düşük çıkar büyük bir ihtimal ama binli rakamları pekte geçmez. Tabi bu işi yapan yere fiş faturaya vs. göre değişir. Ama yolları kopmadıysa yani soketle beraber yollar çıkmadıysa tamiri kolay dediğim gibi ısıtıp değiştirecek çoğu tamirci o kadar. Yetkili servis anakart tamiri yapmaz, atıyorum üstündeki en ufak kulaklık jack'ı kırıldı diyelim onda bile anakartı komple değiştirir çok yüksek fiyat çıkar. Boşu boşuna yani servise gönderip fiyat falan istemene gerek yok o yüzden. Anadolu yakasında yanılmıyorsam tka bilişim vardı eskiden ama bir araştır derim. Olmadı google mapsten bakarsın çevre esnaflara vs. puanı yüksek olan yorumları nitelikli işte işletmenin resimleri falan olduğu yerler daha güvenli olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Fanı Kablosu Koptu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.