Şimdi Ara

Ekran Kartı Fanı Kablosu Koptu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba arkadaşlar kasayı temizlerken babam ekran kartı fanının kablosunu kopardı ekran kartı çalışıyor ama fanı çalışmıyor ne gibi zararları olur teşekkürler.

• Ekran kartı yanar bu şekilde kullanmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkke -- 26 Ekim 2014; 14:19:55 >
  • Kabloyu düzeltme gibi bi ihtimal var mı yoksa ekran kartını çöpe mi atalım
  • Garantisi varsa garantiye yollayın.
  • maalesef bilgisayarı alalı 4 yılı geçti
    peki ekran kartım biraz kötü yanarsa ucuz 200 tlyi geçmeyecek performans için ekran kartı önerileriniz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klontho -- 26 Ekim 2014; 14:30:05 >
  • Siz kabloyu tamir edemiyorsanız yakınlarınızdaki bir tv tamircisi veya bu işten anlayan birini bulup tamir ettirin. Zaten kullanıcı hatası olduğundan servis garanti dışı tamir edecektir... konuyu atlamayın bu şekilde kullanmaya devam ederseniz kartı hepten kaybedersiniz
  • benim kart zaten kötü bir ekran kartı bende yenilemeye fırsat arıyordum yani bozulsa umrumda değil yeni bir ekran kartı önerileriniz var mı 200 lirayı geçmeyecek şekilde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 200 liraya maalesef pek seçenek yok ama 317 tl gibi bir rakama çıkabilirseniz bu işinizi görür ---->http://www.vatanbilgisayar.com/r7-260x--gddr5-2gb-128bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html?srt=UP
    İmkansız derseniz --->
    www.vatanbilgisayar.com
    Sapphire R7 250 Gddr3 2gb 128bit Amd Radeon Dx11.2 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    http://www.vatanbilgisayar.com/r7-250-gddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html?srt=UP

yalnız çok bir şey beklemeyin...
    tabi sisteminizi bilmeden yazıyorum bunları, sisteminizdeki parçaları yazabilirseniz daha aydınlatıcı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeGetBe -- 26 Ekim 2014; 14:36:52 >

• Teşekkürler 200 tl yukarısına bizim peder pek olumlu yanaşmayabilir fakat yinede bi konuşayım diğer 210 liralık olabilir zaten çok bi performans beklemiyorum klasik oyunları açsın yeter :D
  • Eğer sadece kabloda sorun varsa kablo alip kendiniz yapabilirsiniz. Ama kartin uzerindeki baglanti noktasi zarar gördüyse zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klontho

Meraba arkadaşlar kasayı temizlerken babam ekran kartı fanının kablosunu kopardı ekran kartı çalışıyor ama fanı çalışmıyor ne gibi zararları olur teşekkürler.

resmini çekip koyarsan daha sağlıklı yardımcı oluruz..sadece kablo koptuysa basitçe halledilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klontho

Meraba arkadaşlar kasayı temizlerken babam ekran kartı fanının kablosunu kopardı ekran kartı çalışıyor ama fanı çalışmıyor ne gibi zararları olur teşekkürler.

Bir elektrikçiye veya elektronikçiye gidin güzel güzel kendisi o kabloyu bağlar tamir eder çalıştırır :)
  • arkadaşlar sadece ekran kartının üstündeki fanın kablosu koptu babam çekince eline geldi :D teşekkür ederim hepinize
  • Ekran karti onerisi istemissin R7 250 alabilrsin 220 tl filandi diye hatirliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeGetBe

200 liraya maalesef pek seçenek yok ama 317 tl gibi bir rakama çıkabilirseniz bu işinizi görür ---->http://www.vatanbilgisayar.com/r7-260x--gddr5-2gb-128bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html?srt=UP
    İmkansız derseniz --->
    www.vatanbilgisayar.com
    Sapphire R7 250 Gddr3 2gb 128bit Amd Radeon Dx11.2 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    http://www.vatanbilgisayar.com/r7-250-gddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html?srt=UP

yalnız çok bir şey beklemeyin...
    tabi sisteminizi bilmeden yazıyorum bunları, sisteminizdeki parçaları yazabilirseniz daha aydınlatıcı olur

ekran kartı önerisi için teşekkür ederim yaptırmayı düşünmezsem arkadaşın yazdıklarından birini düşünüyorum seninkinede bakıcam

• Klontho K kullanıcısına yanıt
    Kabloyu koptuğu yerden bağlarsan çalışır.
  • nasıl yapacağımı bilmiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.