Arkadaşlar crysis çıktıktan sonra pc min eskidiğini anladım şimdide yavaş yavaş topluyorum.Uzun zamandır da bilgisayar teknolojilerini takip etmediğimden yardıma ihtiyacım var.
Şuanki bilgisayarım intel d915pgn 3.0 775 lga 512 mb ram 180 gb harddisk. Bide arkadaştan aldığım msi p4m900m2-l 2gb ram (533 olduğundan benim karta takamıyorum) ve bide saphire x1950gt 512 ekran kartı var.psu yetmediğinden olsa gerek bunları taktığımda bigisayar xp açılıyor yazısı geldiğinde kapanıyo.Bende madem öyle işlemciyi de anakartıda değiştireyim dedim.
10-20 güne kadar anakart, işlemci bide powersuply almayı düşünüyorum.ve tavsiyelerinize ihtiyacım var.yardım lütfen.
Öncelikle maddi olanaklardan bahsetsen.. Çünkü öneririm bi anakart ama ona yeni bir ram alman gerekir.. Ki yeni ram daha iyi ve daha hızlı olacaktır... Amd mi istiyorsun İntel mi?
200-250 olabilir ama daha fazlada olursa zamanla alırım. dün biriyle konuştum amd yi tavsiye etti ama benim hatırladığım kadarıyla bi ara amd ler fazla ısınıyodu.lafı fazla uzatmadan onuda size bırakayım çünkü çok uzun zamandır uzağım teknolojiye. 2 gb ram aldım geçen hafta 533 lük ama benim anakart 400/333 müş daha önce dikkat etmemiştim. buna rağmen yeni bi ram almama gerek varmı?
200-250 ile çok fazla abartmadan FSP 400 PSU/AMD ATHLON XP 5600/ASUS VEYA GİGABYTE ANAKART YAKLAŞIK 275 DOLAR,AMD NİN ISINDIĞINI SÖLEYENDE YALAN SÖLEMİŞ:)
quote:
Orjinalden alıntı: CoreXXX
200-250 ile çok fazla abartmadan FSP 400 PSU/AMD ATHLON XP 5600/ASUS VEYA GİGABYTE ANAKART YAKLAŞIK 275 DOLAR,AMD NİN ISINDIĞINI SÖLEYENDE YALAN SÖLEMİŞ:)
çok teşekkür ederim CoreXXX. gerekirse sölediğim fiyatın üstüne çıkabilirim.bide bi arkadaş şu an Hollanda da haftaya gelicek eğer orda ucuzsa ordadan getittirebilirim.çünkü bi pc topladımmı bi kaç yıl gidiyo.Almışkende uzun süre götürsün istiyorum.