Şimdi Ara

anakart CPU ram önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ev kullanıcısı oyunla alakası yok hızlı olsun evde kullanılacak ekran şahane olmasına gerek yok yeni sistem alıcam.
    AMD 2500+ alıcam en azından bunu düşünüyorum.. sizin önerilerinizide alabilirim.

CPU=
    ANAKART=
    512 DDR RAM=

birde elimde 256SDRAM var bunuda kullanabileceğim bir anakart varmı?yani DDR RAm ile SDRAM i birarada kullanacağım..
    lütfen eğer biliyorsanız fiyatlarını ve modellerinide yazarsanız sevinirim benim ayırabileceğim bütçe toplam 250$ gibi birşey..
    şimdiden teşekkürler.

• CPU= Sempron 2400+ 74$+KDV
    ANAKART= Epox 8RDA+ PRO 85$+KDV
    RAM= 512mb TWINMOS ddr400 CL2,5 85$+KDV

Toplam= 244+KDV gibi bisey, dedigin paraya yakın bisey.

fiyatlarwww.andromeda.com.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caitlin -- 7 Ekim 2004, 14:20:04 >
  • teşekkürler tavsiye için belirtmemişsin ama sanırım benim istediğim olduğundan...
    anakart ta sdram de kullanabiliyormuyuz?
  • hayir kullanamazsin,
    sdramli anakartlar artik uretilmiyor diye biliyorum, ama bazi p4 anakartlarinda olabilir biostar yada jetway gibi markalarin.
  • peki son bi soru pek bi bilgim yok verdiklerini biraz inceleyince .. RAM in DDR 400 ancak anakartın FSB 333 olduğunu gördüm bu sorun olmaz dimi yada bunlar ne demek oluyor..
  • amd 2500+ ii seçim
    yanında abit nf7-s ve 512ddr500 pc3200 eklersen süper olur (2*256 dual olsun) marka olarak ram twinmos yad kingston önerebilirim ... yeterince ii bi bilgisayar olur ...
  • lecher fazla bilgim olmadığından olsa gerek amd 2500+ diyorsun bazı sitelere bakıyoum 3-4 çeşit oluyor o yuzden önderdiğin parçaların isimlerini tam olarak yazarmısın.. şimdiden teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    4 yıl önce açıldı
    Ram - Anakart
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lecher

amd 2500+ ii seçim
    yanında abit nf7-s ve 512ddr500 pc3200 eklersen süper olur (2*256 dual olsun) marka olarak ram twinmos yad kingston önerebilirim ... yeterince ii bi bilgisayar olur ...

250dolar butceye onlari bulabiliyosan super valla.
    kdv haric 276$ kav dahil ise 325$ yapiyor, fiyatlariwww.gigatek.com.tr 'dan aldim.
  • anakart nforce2 ya da kt 600 lü al.
    ucuz anakart olarak msi k7n2 63$ öneririm.
  • p4 3.0E
    asus p4c800 e-deluxe
    twinmos pc3200
  • Bütçe 250 $ diyor adam
  • 8rda+pro
    2*256 twinmoss
    2500+
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.