Arkadaşlar merhaba. Sistemim çok iyi çalışıyordu. Kuralı 1 yıl bile olmadı. Yaklaşık 1 ay önce günde birkaç kez reset atmaya başladı. Sorunu bulmamız yaklaşık 15 gün kadar sürdü. Sorun anakarttaymış. Asus servisine gönderdim. 1hafta içinde değişim kararıyla tarafıma dönüş yaptılar. Bende anakartı satın almış olduğum webdenal sitesi destek hattıyla görüştüm. Değişim yada para iadesi diyorlar. Site üzerinde bu anakartın aynısı olmadığı için muhtemelen para iadesi yada başka bir ürün önerecekler. Fatura üzerinde benim adım olmadığı için sanırım para iadesi de alamayacağım. Sizlerden ricam nasıl bir yol izlemeliyim. Başka kart alırsam hangi anakartı tercih etmeliyim. Sistemi aşağıya yazıyorum. Ağırlıklı olarak oyun oynadığım için bu konu benim için önemli. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. İ7700k Asus Maximus formula IX Asus rog strix 1080 ekran kartı Corsair venegace 2X8Gb 300mhz Corsair 850watt psu 3tb wd HDD 250gb Samsung evo ssd
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme