Bildirim
Anakart Degisimi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
2007 model hp pavillion dv6500et cihazımın anakartı gitmişti. Yapıldıktan sonra yaklaşık bir hafta sonra yine bozuldu. Şu an kilerde çürüyor alet. Hdd'yi ve bellekleri alıp koleksiyonlarımın arasına koyacağım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anakrti tamir mi ettirdiniz yoksa yenisini aldiniz ? Yetkili servis kart için garanti vermedimi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: rdndnr
Anakrti tamir mi ettirdiniz yoksa yenisini aldiniz ? Yetkili servis kart için garanti vermedimi ?
Ne yetkili servisi hocam? Bu dediğim olay 3-4 ay önce oldu. Bu cihazın ender kullanıcılarında biriydim. Ekran kartım komple gitmişti önce. 8400m gs. Gpu-z tanıyamıyordu kartı. Sonra 1-2 gün içinde bilgisayar komple gitti. Bilgisayarcı yakın arkadaşım vardı. Anakartı tamir mi etti yoksa yeniledi mi bilmiyorum. Ekran kartı yeniai takıldı ama. Mxm portu yoksa zaten anakart illa ki yenisi takmıştır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X