Şimdi Ara

Anakart+Ekran kartı+ İşlemci uçtu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.5 ay önce sistem topladım vatan bilgisayardan pes etmek üzereyim oyun oynarken kapandı pc yi götürdüm tüm parçaları anakart ile işlemcide sorun var deyip aldılar. 2 Hafta sonra işlemcimi değişttirdiler yenisiyle (i5 3570k) Msi gd55 olan anakartımıda para iadesi yaptılar bende onun yerine gigabyte z77 ud3 aldım pc yi topladım yine görüntü gelmedi ekran kartını cıkardım onboard görüntü verdi ekran kartıda gitmiş yani nasıl farketmedilerse powercolor 7970 pcs vortex 2 vardı soruma gelecek olursam bunların 3 ü birden nasıl bu hale geldi ne oc yaptım ne bişey akım koruyuculu prizimde var ne olduda bu hale geldi bir daha olmasından çekiniyorum ekran kartınıda geri yollayacagım bakalım onun için kaç hafta bekletip ne yapacaklar bu arada xpredator big tower 1100 watt 80 gold aerocool güç kaynagım mevcut.

• Belki baştan beri sıkıntı ekran kartındaydı?
  • ya biraz düşünün i5 işlemci alıyorsun msi anakart alıyorsun! gigabyte neden almadın?
    powercolor ekran kartı alıyorsun neden? sapphire neden almadın?
    abi araştırın biraz kemikleşmiş markaları almak iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pentagram33

ya biraz düşünün i5 işlemci alıyorsun msi anakart alıyorsun! gigabyte neden almadın?
    powercolor ekran kartı alıyorsun neden? sapphire neden almadın?
    abi araştırın biraz kemikleşmiş markaları almak iyidir.

doğruyu söylüyorsun ama üslubun yanlış.

sapphire konusuna katılıyorum ama MSI Z77A GD55 in üstüne kart tanımam o paraya o segmentte bilip bilmeden konuşma aynı kartı bende aldım maşallahı var. hatta dün arkadaşa topkapı vatanda kalan son ürünü aldırdım o da öyle. bu ürün yok satıyor heryerde bulamassın bütün vatanda stokları bitti. benim sayemde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 26 Mayıs 2013; 15:14:21 >

• 3 kuruş fazla olsun gigabyte olsun 3 kuruş fazla olsun intel mainboard olsun. bilmeden konuşmam hocam merak etme segment ne olursa olsun taban belli kullanılan malzemeler belli. kendim bu işi profesyonel olarak yaptığım için elimden gelip geçen makinanın haddi hesabı yok. makinaya laf etmedim markaya laf ettim her zaman elektronik konusundaki mantelitem ucuz alacak kadar zengin değilim.sonuç ortada!
  • quote:

Orijinalden alıntı: pentagram33

3 kuruş fazla olsun gigabyte olsun 3 kuruş fazla olsun intel mainboard olsun. bilmeden konuşmam hocam merak etme segment ne olursa olsun taban belli kullanılan malzemeler belli. kendim bu işi profesyonel olarak yaptığım için elimden gelip geçen makinanın haddi hesabı yok. makinaya laf etmedim markaya laf ettim her zaman elektronik konusundaki mantelitem ucuz alacak kadar zengin değilim.sonuç ortada!

3 kuruş fark olsa yine iyi insanların derdi en az fiyata en çok performans alabilmek,F/P denilen kavramda budur,marka yada aldığı firma değiştirmese ortada kalsa anlarım,ancak garantisi var yasal hakkı var,tercih meselesi aynı kartın daha ucuzunu bulabiliyorsa alır,üstünü sen yada bu mantıktaki kimse vermiyor,o yüzden bu konuyu tartışmanın pek mantığı yok.
  • 3 kuruş ucuz alın o zaman.tartışmanın bencede mantığı yok! f/p nizde başarılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı, anakart sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • msi nesi kötü anlamadım ? acıklarmısınız... üzerine takılan devre elemanları bile aynı hatta 2 üründe cinde üretiliyor sadece adları değişik.
    intel anakart intel işlemcimde daha iyi calışır diye birşey yok bana kalırsa..zaten calıştırmamak için intel gerekeni yapardı ama yapmadı chip setlerini msi gigabyt asus gibi firmalara pazarlıyor satıyor.
    hepsinde kullanılan chip set aynıdır aynı fabrikadan cıkıyor bunu anlatmak istedim size..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delphi Diesel

http://hepsimagazin.com/ imzana reklam mı alıyorsun kardeş ? 17 yıldır bu işi yapıyorsun galiba,senin işin değil bunlar belliki sektöründe 17 yıldır TECRÜBE olmakta iyimiş,ama bu siteye 2010 yılında üye olmakta iyidir. @pentagram33

Bak dostum adam sana orda kotu birsey dememiski. Sen olayi hemen tartisma haline getirmissin pentagram33 kendisi 30 yasinda vede kucuklukten beri bu isi yapan bir adamdir zaten bu kiside zamaninda cesitli forum.sitelerinde editorluk yapti senelerce chip.com gibi zaten dergide kendisi kose yazari bn bu kisiye avukatlik yapmak istemezdim zaten boyle konulara pek.takilan bir kisi degildir hep laptop uzerine bilgisi vardir daha 2 gun once katildibu foruma ama senin yaptigina.bak adamin esi hurriyet.comda calisiyor hepsimagazin.comda oranin yeni acilan yansayfasidir nasil olurda imzasina yonelik bir hakarette bulunursun n eoluyor dostum ergenmisin ? Lise 1 de kaldinmi 17 zayifinmi var devamsizlik 19.5 gunmu oldu sivilcelerinmi cok evladim ?

Seni cesitli editorlere sikayette bulundum merak etme sen hicbir kisinin ozeline imzasina.yonelik bir yorumda bulunamazsin hadi. Simdi git v esivilcelerini patlat erkenden.yat ki yarin okul var ergenler seni bekliyor iste ulkemiz vede forumumuz senin.gibi veletler.yuzunden bu hale geldi kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konu başka yerlere kaymış galiba elimden geldiğince araştırma yapıp aldım parçaları powercolor ellerinde yok zaten mecbur para iadesi yapacaklar sanırım 680 alıcam yerine.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.