Şimdi Ara

Anakart ekran kartı uyumu gerekirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle başlığı da nasıl açacağımı bilemedim, mevcut bir anakartım var, eski bir model;http://www.biostar.com.tw/app/tr/mb/introduction.php?S_ID=423#specification

bunun üzerinde sabit bir ekran kartı var, çalışıyorda idare ediyor diyelim ama ufak tefek oyunlar için ikinci el bir ekran kartı alayım istedim. Uyum sorunu yaşarmıyım diye size bir danışayım dedim. DDR2 Ram destekli bir anakart acaba DDR3 ekran kartı tanırmı yoksa alakası yok, farklı konular mı dersiniz. Kafam biraz karıştı açıkçası.

mesela şöyle bir ekran kartı niyetlendim;
    SAPPHIRE AMD R7 240 2GB 128BIT EKRAN KARTI
    acaba uyumsuzluk yaşarmıyım?

• Belleklerinin ddr standartı ile ekran kartının ddr standartı arasında bir ilişki yoktur.

Bu anakarta r7 240 takabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orcunkoca

Belleklerinin ddr standartı ile ekran kartının ddr standartı arasında bir ilişki yoktur.

Bu anakarta r7 240 takabilirsin.

eyvallah üstad aradığım cevap buydu teşekkür ettim
  • OT3P O kullanıcısına yanıt
    İkinci el ekran kartı tavsiye ederim. R7 240 fiyatına Gtx 660 çiğ çiğ yer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingocd

İkinci el ekran kartı tavsiye ederim. R7 240 fiyatına Gtx 660 çiğ çiğ yer.

tavsiyene uyup araştırma yapıcam üstad teşekkür ediyorum, sistem biraz eski benim. 4 gb ddr2 ram var ve daha fazla kaldırmıyor :) şimdilik idare etsin yeter diyorum zaten. son bir soru 4 gb bir ekran kartı alsam mesela ram den yermi yoksa ekran kartı bağımsız mı çalışır ?
  • OT3P O kullanıcısına yanıt
    Harici Ekran kartı ile ram tamamen bağımsızdır. Ekran kartının vramine de dikkat etme. 2 gb üstü olduğu sürece tam kullanırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingocd -- 10 Nisan 2017; 23:11:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingocd

Harici Ekran kartı ile ram tamamen bağımsızdır. Ekran kartının vramine de dikkat etme. 2 gb üstü olduğu sürece tam kullanırsın.

tüm bilgilerin için teşekkür ederim, kolay gelsin sizlere
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı, anakart sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.