Feel hurricane kasam var kasada bu jumperlar mevcut fakat nereye takacagımı bulamadım yardım ederseniz sevinirim arkadaşlar....
Kasamda ki ler Return L Return R SpkOut L SpkOut R Mic In Mic Bias Ground Ground Anakartta kiler For AC'97 Front Panel Audio: 1 MIC 2 GND 3 MIC Power 4 NC 5 Line Out (R) 6 NC 7 NC 8 No Pin 9 Line Out (L) 10 NC For HD Front Panel Audio: 1 MIC2_L 2 GND 3 MIC2_R 4 -ACZ_DET 5 LINE2_R 6 GND 7 FAUDIO_JD 8 No Pin 9 LINE2_L 10 GND
hangisini hangisine takıcam anlayamadım
Ana kartının klavuzunu kaybetmediysen... onda yazar. Front Panel başlığı altında. Hepsinin açıklamaları mevcuttur.
Eğer klavuz yoksa, modelini netten araştırıp pdf şeklinde bulabilirsin.
zaten resimde de olan yazıyo işte başka birşey yok :S
Resimde Front Panel Audio diyor , dikkat.
Sen kasa bağlantılarını yapmayacak mısın? Power, reset, hdd led ?
birader ön panelde kulaklık ve mikrofon girişleri var onları baglayamadım işte power hdd onlar tamm bi bunlar kaldı :S
Bahsettiğin durumu yapabilmen için kasanda şöyle bir çıkış olması gerekir;
Bu çıkıştan HD (high defi...) yazanı ana kartın üzerindeki girişe takacaksın. Aynı usb kablosunu taktığın gibi bir giriş. Fakat pinin eksik olduğu kısım 1. sıra değil, 2.sıra. Anlatabildim mi bilmiyorum.
Eğer sendeki farklı ise ana kartının modelini söylersen o şekilde daha net yardımcı olabilirim.
ugrasmıssın saol usta ama bende öyle birleşik değil ayrı ayrı tek tek sokuyorsun yerine. anakartın modeli gigabyte m720- us3