Şimdi Ara

Anakart İşlemci Bellek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni bilgisayar toplicam da bu 3 lüyü iyi sağlamak istiyorum...

Fazlada bi param olduğu söylenemez ama yinede iyi bişey almak istiyorum.. Ayrıca amd ve intel arasındada kararsız kaldım amd alırsam ana kartlar biraz daha ucuz gibi geldi.. Performans açısından amd nin daha iyi olduğunu duyuyorum ama şimdiye kadar hep intel kullandım.. Yani bilmiyorum tam olarak..

Grafik, animasyon ve web tasarım programlarını aynanda açabilcek ve yawaş olmayacak bi makine arıyorum..

İstediğim Bazı özellikleri söyleyim..

Anakart : intelse Core2 Duo destekli yani ilerde işlemci almak istersem yine anakart deişmeyim amd olcaksa yine ilerde çıkabilcek işlemciler için destek... ses + lan(100 mbit) + SATA + 3 pci + ddr2 800/677 + on board vga şart deil...

İşlemci : intelse pendium d ler olabilir / dual core.. amd pek bilmiyorum ama ii bişey olursa iyi olur..

Ramler : ddr2 ve 677 yada 800 (256*2 / 512*2 / 512 / 1024 mb)

max 300 ytl (bu bile beni zorlar) =(

• 300 ytlye istediğin özelliklere sahip üçlüyü toplayamazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker_inside -- 24 Eylül 2006; 6:50:54 >
  • Para biriktir ya da 2. el birşeylere bak...300 YTL'ye birşey apılmaz maalesef...
  • Amd 3600 x2 940 ve imzamdaki anakartı düşün yanına bi 1 gb da 667 mhz ram tamamdır. en iyi paraya sistemi kurdun demektir.
    anakart 89$
    cpu 140$
    ram 90$
    yani toplam 319$ + kdv yapar yani 568 ytl yapar. senin bi 270 ytl daha gözden çıkarman lasım bilader.
  • ram nerde 90 usd ramler 120 usd olması lazım 90 a zor biras
  • dur bilader bende biliyom şu an ram ler pahalı, ancak ben 1 x 1 ram leri 180$ a almıştım düşer fiyatları belki alana kadar
  • imkansız..
  • 2. elde bile toplamak çok zor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.