Şimdi Ara

Anakart işlemci pimi eğildi ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Eğer işlemcinizin tam modelini yazarsanız uyumlu soketi daha kolay bulabiliriz.

Ayrıca kendiniz bakmak isterseniz burada liste var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayceyhan5

Evet babamla beraber denedik ama olmadı birazcıkta yamuldu işlemci ayakları değil işlemcinin girdiği yer

Kardeşim suç senin değil suç o anakarti sana satan vatandaşın eski işlemcin, eski anakartin nedir,hangi sokettir sormamasidir. 20 yıldan beri piyasa olan bir sürü soketle çalışan bu işlemciyi hic olmazsa uyari mahiyetinde bi sorması lazımdı. Sonuçta herkes herşeyi bilmek zorunda degil. Sen aldığınıyere git iade et eeğer kabul etmezlerse uyarmadiklarini soyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerek kalmadı çünkü tanıdık bilgisayarcıya gittim anakartı gösterdim dedi sen buna uygun işlemciyi alsanda boşuna almış olursun dedi çünkü anakart girişi dişleri yamulmuş işlemci almaya deymez dedi vatan bilgisayarada götürsen oda almaz dedi zaten hep beni böyle aksilikler beni buluyor bi anakart yüzünden bilgisayarsız kaldım of allahım neydi benim günahım beni böle saçma şeyler hem beni buluyor.

• Benimde işlemci pinleri ayni böyle yamulmuştu 2 tane elimle düzelttim bir problem çıkmadı

• Tamam arkadaşlar vatan bilgisayar iade aldı onun yerine başka anakart aldım

• Yamulan pinleri meyve bicagiyla duzeltirdik biz sizde bir deneyin isterseniz talihsizlik olmus soketlerin uyumuna bakmamaniz :)

• alpmirza kullanıcısına yanıt
    alpmirza ama iade aldılar sonunda pc çalışıyor
  • erayceyhan5 E kullanıcısına yanıt
    Oh sevindim o zaman ugrasmadiginiza :)

• evet o asus anakartı iade aldılar ve başka bir anakart aldım ben bilgisayarımın anakartını değiştirdim eski anakartı GİGABEYTE GA-8I945PLGE-RH şimdiki aldığım yeni anakart MSİ G41M-P33 Combo bu yeni anakartı aldıktan sonra işlemci ram aynı onları değiştirmedim ram işlemci bu yeni anakarta uydu sistemi açınca işlemci hep 100 de ram normal onda bişey yok ama cpu hep 100 eski anakartta böle sorun yoktu eski anakart GİGABYTE GA-8I945PLGE-RH eski anakart bu ama onda böle sorun yoktu ama şimdiki aldığım anakart bu sorunu yaşadım görev yöneticisine baktım meşgul eden programlar yok yeni aldığım anakart içinden cd çıktı chipset felan diğerlerini kurdum ama format atmadım ve birde işlemci fanını değiştirdim intel pentium 2GB ram lütfen bu konuya cevap verin acil ve bilgisayarda işlem bile yapamıyorum acayip kasıyor işlemci 100 de olduğu için yardım edin
  • erayceyhan5 E kullanıcısına yanıt
    donanim değiştirince tekrar formatlayıp tanitman gerekir
    cunku,isletim sisteminizde drivers uyumsuzlugu var
  • snop02 kullanıcısına yanıt
    snop02 format attım bir faydası olmadı anakartı değiştirdikten sonra böle oldu işlem bile yapamıyorsun bilgisayarda açırı felaket kasıyor evet işlemciyi cebimde taşıdım ama yeni anakartı alınca öle oldu
  • bilgisayarcıya götürdüm dedi biosu uptade etmek lazım dedi yada işlemcin bozuk olabilir dedi evet anakart yeni aldım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.