Şimdi Ara

Anakart işlemci pimi eğildi !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam herkeze asus h61mf anakart aldım işlemci intel pentium dedim pentium uyar dediler fakat işlemciyi takarken anakart işlemci girişi pini yamuldu çok az fakat işlemci yerine girmiyor sanırım işlemci uymuyor biraz yamuk sorun çıkarırmı ?? Daha yeni aldı anakartı yazık olmasın biraz yamuk sorun çıkarırmı bilgisayarcıya gidicem
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• erayceyhan5 E kullanıcısına yanıt
    işlemci zarar görür veya soket servise götür sakın işlemciyi takma
  • axelfoly kullanıcısına yanıt
    Axelfoly kasayı çalıştırmadım hiç ama dediğim gibi yamuldu anakart iş görürmü daha yeni onun için

işlemci pinlere tam oturmazsa yanabilir iyi yapmışsın çalıştırmayarak pinler düzeltilirse sıkıntı olmaz ama servise veya bilen birine yaptır soket değişimi masraflı olabilir
    Şimdi aldım anakartı vatan bilgisayardan ben anakartımı değiştermeye karar verdim dediler intel pentium işlemciye olur üstünde yazıyor ama tam takarken işlemci girmiyor yerine sanırım işlemci uymuyor ama üstünde pentium yazıyor pazartesi bilgisayarcıya götürcem anakartı taksın diye ama eski anakarta işlemci giriyor ama yeni aldığıma girmiyor garantiye yollasam kabul ederlermi? axelfoly

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erayceyhan5 -- 17 Ocak 2015; 23:59:03 >
    hocam işlemciyi anakarta uygun almamış olabilir misin normalde sokete hiç zorlaman oturması gerek yeni anakartın 1155 pin cpu da 1155 olmalı eski anakartın 1155 pin miydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axelfoly -- 18 Ocak 2015; 0:04:34 >
    Valla eski anakart Gigabyte ga-8i945plge-rh eskisi budu şimdiki aldığım asus h61mf sace bunu biliyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI Anakart Pinler Yamuldu
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    hocam o kart 775 sokete sahipti işlemcin o yüzden uymadı
    Şimdi ne yapıcaz peki ?

eski işlemcini yeni anakarta takmaya mı çalıştın
    Evet babamla beraber denedik ama olmadı birazcıkta yamuldu işlemci ayakları değil işlemcinin girdiği yer

olmaz elbette yeni anakartın 1155 pin anakarta uyumlu yeni işlemci almalısın kaldiki ramlerinide değişmelisin çünkü eski kartın ddr2 iken yeni kartın ddr3 ram destekliyor

yeni kartın desteklediği işlemcilerin listesi burada ;http://www.asus.com/Motherboards/H61MF/HelpDesk_CPU/

bu arada vatana gidip bu işlemciyi takmaya çalıştım sakın deme bu garanti dışında kalmaya sebeptir aldığımızda yamuk çıktı de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axelfoly -- 18 Ocak 2015; 0:20:20 >
  • Anladım peki uygun işlemciyi bulsak yeni aldığım anakartı iş görmez diyon ? Ama biraz yamuldu işte o sorun çalışırmı acaba yoksa vatanamı gitsem ?

ne kadar yamulma var riske girmeye değmez

işlemci için burada konu açarsan arkadaşlar bütcene uygun işlemci tavsiyesi verirlerhttp://forum.donanimhaber.com/forumid_495/tt.htm

hem netten çok daha uygun fiyata almış olursun
    birde elinde ddr3 ram yoksa onuda alman gerekir
    Ya resmini gönderemiyorumki tabletten giriyorum resmini çektim tablette ama gönderiliyor diyor ama gitmiyr 3 tane resim gönderme yeri 3 tane dosya seç diyor ben hangisine tıklayım ? Bilmiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    resim ekleme kısmında 240px karşısında dosya seçten resmi göster direk yüklenir bi kaç sn sürer tabi
    Tamam denicem bekleyim bakalım gidicekmi hangisine tıklayım 3 tane var ?

ortadaki 240px olan
    buraya yükleyebilir misinhttp://hizliresim.com/
    Tamam deniyorum 3 tane çektim 1. Yolluyorum

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.