Arkadaşlar konuya hızlıca geçiyorum. Malumunuz bu korona günlerinde oldukça sıkıldım bilgisayarım sürekli hata veriyor. Sadece LoL ve CS:GO oynuyorum elimde birkaç parça var güzel o yüzden sadece anakart işlemci ve ram değişikliği yapmak istiyorum. Elimdeki parçalar: Anakart:P5LD2-X Asus İşlemci: Pentium 2core e2200 ram:2gb ddr2 800mhz takdir edersiniz ki bunların değişmesi gerek. Ekran kartı AFOX Nvidia GeForce GT210 DDR3 1GB 500gb hdd 450+80psu ve güzel bir kasam mevcut. Gelgelelim konuyaaa. Şuanlık bütçem bu kadar anlaşılan bir süre daha evde kalacağız bu süreçte Hatasız donmadan kasmadan rahatça oynamak istiyorum low ayar falan fark etmez. Şuanda Lolde 60 - 80fps civarı CS:GO da ise 30 40 civarında bi fpsim mevcut kod falan yazmadım direkt girdiğim gibi böyleydi. Ama hata çok işlemci ve ram çok yetersiz kalıyor şişiyor. Aşırı şekilde darboğaz mevcut. Zannedersem ekran kartım bu oyunlar için yeterli. Zaten bir veritabanına ilişkin oyun olduğundan öncelikle işlemciye önem veren oyunlar bunlar. Tavsiye etmenizi istediğim parçalar belli şimdiden teşekkürler :)
GÜNCEL
i5-2400/2500 işlemci ve anakart 8gb ram almanızı öneririm.
EPICA
kullanıcısına yanıt
bütçemi aşıyor ama yine de dikkate alacağım teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme