Merhaba arkadaşlar anakartişlemci ve ram alıcam aşağıda alternatıfleri belirledim toplam fiyatı 955 tl fakat her türlü eleştiriye öneriye açığım yardım ederseniz çok sevinirim teşekkür ederim şimdiden fiyat artmasın ama düşebilir oyun makinası olacak
AMD - PHENOM II X4 965 BE DENEB RB-C3 REVISION -- 342tl ASUS M4A785TD-V EVO -- 196tl KINGSTON 4GB (2*2GB) KIT Hyperx DDR3 1333MHz CL7 -- 237tl
toplam: 775tl
daha ucuza gelir böylece,performans i5 li sisteme yakın olur. Sectiğiniz işlemci güzel oc olan bir işlemci ancak pahalı ve 2 cekirdekli. Amd sistem düşünürseniz bu en iyi seceneklerden biri.
AMD Phenom II 550 X2 (3.1 GHz) 7MB 938p Black Ed : 171 tl. Bunu alırsa 180 tl lik bir para elinde kalır cpunun saat hızı yüksek ve be olması sebebiyle çarpan kilid açık geliyor o.c. kolay.Ekran kartı yazmamışsın en azından
kaliteli bir vga alırsın.Eğer şanslıysan cpu nun kapalı olan iki çekirdeğinide açıp x4 olarak kullanırsın.
Öneri ve ilginiz için teşekkür ederim gerçekten çok yardımcı oldunuz bana. Arakadaşlar tavvsiyelriniz üzerine tekrar amd almaya karar verdim işin özeti şu aslında bende dfi lan party 939 pin anakart vardi işlemcim de amd 3700+ san diego ydu fakat anakartım pert oldu tekrar eski bir anakart almaktansa anakart işlemci ram alıp sistemimi de güncellemek istiyorum ekran kartım ati radeon hd 3850 400 watt lık da power supply aopen kasada tavsiye ettiğiniz kombinasyonlarda power supply sorun yaratır mı? intel pahalı geldi bi de dfi dan sonra başka anakarta alışamamaktan korkuyorum amd kombinasyonlarına dfi nin hangi ankartı olur ?